BALIKESİR’İN GSF MEZUNLARI KEP ATTI

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 2023-2024 mezunları için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 08:20
https://www.bandirmayasam.com.tr

2023-2024 eğitim*öğretim yılının sona ermesine sayılı günler kala Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Güzel Sanatlar Fakültesi Şehit Eren Bülbül Konferans Salonu’nda düzenlenen tören ile birlikte BAÜN GSF 2023-2024 mezunlarını uğurladı.

Düzenlenen törene katılanlar arasında Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Karakaş, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileler yer aldı.

Öğrenciler adına fakülte birincisi Binnur Uzan, konuşma gerçekleştirdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş, konuşmasında öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti. Konuşmasında mezunları başarılarından dolayı kutlayan ve meslek hayatlarında başarılar dileyen Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu öğretim elemanlarına ve öğrenci velilerine de öğrenciler üzerindeki emekleri için teşekkür etti. Tören, dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi. /Haber Merkezi