BAÜN GÜVENLİK PERSONELİNE “HİZMET İÇİ EĞİTİM”

BAÜN’de görev yapan güvenlik personeline yönelik düzenlenen “Hizmet İçi Eğitim” programında personeller, “Özel Güvenlik Hukuku”, “Etkili İletişim” gibi konular hakkında bilgilendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 13:40
https://www.bandirmayasam.com.tr

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN)’de görev yapan güvenlik personeline Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Genel Kolluk-Özel Güvenlik iş birliği ve entegrasyon (KAAN) projesi kapsamında "Hizmet İçi Eğitim”  programı düzenlendi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Dumlupınar Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa;  Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak ve Personel Daire Başkanı Ayşe Türkyılmaz, Personel Daire Başkanlığı personeli katıldı.

Programın açılış konuşmasını Genel Sekreter Yemliha Yanar yaptı. Ardından İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğünden Onur Akol  “Özel Güvenlik Hukuku” ile “Genel kollukla ilişkiler ve KAAN Uygulaması” hakkında katılımcıları bilgilendirirken Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğünden Psikolog Büşra Erdoğan ise “Etkili İletişim” başlıklı sunumlar ile katılımcıları bilgilendirdi. Soru cevap ile devam eden programın sonunda Akol ve Erdoğan katılımcıların sorularını yanıtladı. /Haber Merkezi