BANDIRMA AİLESİ KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştiren “Bayramlaşma Töreni”nde, Bandırma protokolü bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 11:45
https://www.bandirmayasam.com.tr

Kurban Bayramı dolayısıyla Bandırma Belediye Nikah Salonu’nda, Bayramlaşma Töreni gerçekleştirildi. Törene; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğ.Gen. Levent Eğren, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Başkan Yardımcıları Niyazi Yeloğlu ile Cemal Adıgüzel, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı J.BNB. Ahmet Tunç, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Serel, Bandırma Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek, Belediye Meclis Üyeleri, gaziler, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Türkiye’mizin cennet köşesi Bandırma’mızda bir bayramı daha hep beraber mutluluk, barış ve kardeşlik içinde kutluyoruz. Bayramlar küskünlerin barıştığı, insanların buluştuğu ve birbirine sevgiyle yaklaştığı müstesna günlerdir. Dini ve milli bayramlarımızı beraber kutlayarak beraberliği sağlıyoruz. İnşallah bayramlarımızı hep birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de hep beraber ülkemizin ve Bandırma’mızın geleceği için güzel işler başaracağız. Hepinizin bayramını kutluyorum.“dedi.

“SEVDİKLERİMİZLE BERABER BİR BAYRAM DİLİYORUM”

Bandırmalılara iyi bayramlar dileyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, “Bu güzel günde sevdiklerimizle beraber, büyüklerimizi andığımız bir bayram diliyorum. Hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.“ diye konuştu.

“KÜS OLDUĞUMUZ BİR AİLE İLE BAYRAMLAŞABİLİYORSAK BU TOPLULUK AMACINA ULAŞMIŞ OLACAKTIR”

Havacıların kendine hedef koyduğunu söyleyen Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğ.Gen. Levent Eğren, “Biz havacılar kendimize bir hedef koyarız. Bayramlar, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu günlerdir. Küskün olduğumuz bir aileyi arayıp bayramlaşabiliyorsak bu topluluk amacına benim verdiğim ölçüde ulaşmış olacaktır. Herkese yapacakları sözel veya telefon görüşmelerinde başarılar diliyorum. Herkesin bayramını kutluyorum.” diye konuştu.

“BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİN SAĞLANDIĞI GÜNLERDİR”

Bandırmalıların bayramını kutlayan Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, “Bandırma’da 4-5 yıldır bayram programını hep beraber kutluyoruz. Bayramlarda ve diğer günlerde ilçemize en iyi şekilde hizmet vermek için belediyemizle, milletvekilimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, STK’larımızla hep beraber var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızda bu konuda çok duyarlı. Bayramlar dayanışmanın, saygının, sevginin, birlik ve beraberliğin, küskünlüklerin sona erdiği günleridir. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Törenin ardından protokol, Bandırma Şehitliğini ziyaret etti.  

Haber: Selin Girgin