BANDIRMA SAHİL GÜVENLİK’TEN GÖNEN’DE ANLAMLI ZİYARET

Bandırma Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 42’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gönen Kaymakamı’na ziyaret gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 10:10
https://www.bandirmayasam.com.tr

Bandırma Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Mert Yıldırım ve beraberindeki Sahil Güvenlik Teşkilatı mensupları, Gönen Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Sahil Güvenlik Teşkilatı’nın 42’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ziyaret kapsamında Bandırma Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Mert Yıldırım, Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt’un makamına konuk oldu.

Yüzbaşı Yıldırım’ın ve Sahil Güvenlik personellerinin yıl dönümünü kutlayan Kaymakam Dr. Arslan Yurt,  “1982 yılından günümüze Mavi Vatanımızın her bir karışında nitelikli personeli ve üstün harekât kabiliyetiyle dosta güven, düşman ve suçluya korku veren Sahil Güvenlik Komutanlığımızın kuruluşunun 42. yıl dönümünü kutluyor, teşkilatımızın tüm mensuplarına başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaret, Sahil Güvenlik Teşkilatı mensuplarının Kaymakam Yurt’a teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi. /Mihriban Nur Uysun