BANDIRMA TİCARET ODASI İLKOKULU’NDA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMASI

Bandırma Ticaret Odası'nın öncülüğünde ve hayırseverlerin destekleriyle tamamen yenilenen Ticaret Odası İlkokulu ve Ortaokulu'nda, "İlköğretim Haftası" coşkuyla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 16:00
https://www.bandirmayasam.com.tr

Okul bahçesinde gerçekleşen törene; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Doğan, Eti Maden İşletme Müdürü Selçuk Ünsal, Ayyıldız Mahallesi Muhtarı Ali Derman, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve okulun yenilenmesine katkıda bulunan firmalar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Okul Müdürü Esra Erkaya, okulun yenilenmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti. Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ise, Bandırma'daki eğitim altyapısının eksiklerinin tamamlandığını vurgulayarak, okulun tamamen yenilenmesinde emeği geçenlere şükranlarını sundu.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “1987 yılında odamız tarafından 5 derslikli tek katlı bir okul olarak yaptırılan Bandırma Ticaret Odası İlkokulu, 8 yıllık kesintisiz eğitime geçiş sürecinde 8 derslikli, iki katlı ek bina ile büyütülerek Bandırma'mıza kazandırılmıştır. Bugün bu değerli eğitim yuvasında İlköğretim Haftası'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Okulun her zaman desteklendiğini belirten Yılmaz, "Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulumuzda kapsamlı bir tadilat gerçekleştirdik. Odamızın yürüttüğü bu tadilat çalışmasında üyelerimizin de önemli katkıları oldu. Okula emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Mimarlar Odası Başkanımıza ve oda üyelerimize verdikleri büyük destekten dolayı minnettarız. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar getirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından okul öğrencileri hazırladıkları oratoryo gösterisi ve şiir dinletisiyle törene renk kattı. Son olarak, okulda yapılan tadilat çalışmaları gezilerek katılımcılara detaylı bilgi verildi.

Haber: Serhat Barış