BURHANİYE AİLESİ TÖRENLE BAYRAMLAŞTI

Burhaniye’de gerçekleştirilen “Bayramlaşma Töreni”nde ilçe protokolü hastane ve huzurevini de ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 10:10
https://www.bandirmayasam.com.tr

Burhaniye’de Kurban Bayramı dolayısıyla “Bayramlaşma Töreni” düzenlendi. Burhaniye Şehit Turhan Bayraktar Parkı’nda düzenlenen törene; Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Garnizon Komutanı Binbaşı Yusuf Kaya İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Sahil güvenlik Kom.V. Astsb Kd. Üçvş. Ersin Alp, İlçe Jandarma Cezaevi Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Engin Demir, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve Ayten Tuna, Burhaniye Belediye Meclis Başkan Vekili Tarık Erdil, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve diğer ilçe protokolü temsilcileri katıldı. 

İlçe protokolü vatandaşlarla bayramlaşarak bayramlarını kutlamalarının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kenan Sucuoğlu Huzurevi ve Burhaniye Devlet Hastanesini ziyaret etti. 

Huzurevi ve Hastane ziyaretlerindeki vatandaşlarla bir araya gelen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bayramı hastanede ve Huzurevi’nde geçiren hasta, hasta yakınları ve Huzurevi’nde yaşayan yaşlılar ile tek tek sohbet ederek bayramlaştı. /Haber Merkezi