GÖNEN’DE GÜNEY MARMARA’NIN GELECEĞİ PLANLANDI

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Gönen'de düzenlenen Güney Marmara Stratejik Bölge Toplantısı'nda gelecek beş yılı planladıklarını ve performanslarıyla değerlendirdiklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 09:45
https://www.bandirmayasam.com.tr

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Stratejik Bölge Toplantıları sürüyor. Güney Marmara Stratejik Bölge Toplantısı Gönen ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel ile birlikte toplantıya katıldı. Stratejik Bölge Toplantısı bölgesel kalkınma ve yönetimler konusunda fikirler paylaşıldı. Gönen'de yapılan toplantı bölgenin gelişimine yönelik stratejik adımların tartışıldığı bir zemin sundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte önemli kararlar alındığını belirten Başkan Mirza, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı, Gönen’de yapılan Stratejik Bölge Toplantılarının Güney Marmara Bölge toplantısına katıldık. Gelecek 5 yılımızı planladığımız ve bunları performanslarımız ile ölçüp değerlendirebileceğimiz önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıların ve yuvarlak masaların geleceğimiz için aydınlık olmasını diliyorum.” dedi. /Oğulcan Bölükbaşı