GÖNEN KAYMAKAMI, ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Gönen Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2025 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2025 14:50
https://www.bandirmayasam.com.tr

Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Ramazan ayı dolayısıyla Gönen Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. İftara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna ve İlçe Müftüsü Ahmet Duran da katıldı.

İftar programında öğrencilerle birlikte orucunu açan heyet, yemek sonrası öğrencilerle sohbet etti. Programda, eğitim ve sosyal hayat üzerine konuşmalar gerçekleştirilirken, öğrencilerin soruları da dinlendi.

Kaymakam Altıntaş, iftar programının ardından öğrencilere başarılar dileyerek, eğitim hayatlarında kendilerini geliştirmeleri konusunda teşvik edici mesajlar verdi. Program, öğrenciler ve yetkililerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Haber Merkezi