HAYIRSEVERLERİN KATKILARIYLA YÜKSELEN CAMİ

Bandırma Paşakent Mahallesi'nde Hayırsever vatandaşlar tarafından desteklenen Hazreti Mevlana Camii'nin minare inşaatı hızla ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 10:20
https://www.bandirmayasam.com.tr

Bandırma Paşakent Mahallesi'nde, 2016 yılında başlanan ve hayırsever vatandaşların desteğiyle devam eden bin 200 kişilik Hazreti Mevlana Camii'nin inşaatında önemli bir ilerleme kaydediliyor. Yapım çalışmalarının yüzde 60'lık kısmı tamamlanmış durumda ve geriye kalan bölüm hızla şekil almaya başlamış durumda.

Caminin inşaatını yürüten Hz. Mevlana Camii İnşaatı Yaptırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gücüyener, inşaatın yüzde 60'lık kısmının tamamlandığını ve geriye kalan kısmının tamamlanabilmesi için hayırseverlerden destek beklediklerini belirtti. Caminin yapım aşamasında çifte minareden birinin yüzde 80 seviyesine ulaştığını ve kısa bir süre içinde minareden ezan okunabileceğini vurguladı.

Gücüyener, caminin tamamlandığında içerisinde Kur'an Kursu, gençlik merkezi, konferans salonu, kütüphane ve aşevi gibi hizmet birimlerinin bulunacağını ifade ederek, Paşakent Mahallesi'nin bu önemli ve ihtişamlı yapıya kavuşacağını belirtti.

Hazreti Mevlana Camii'nin inşası hakkında daha fazla bilgi almak veya destek olmak isteyenler Kuveyt Türk Bankası TR97-0020-5000-0017-3672-4000-01 hesabına maddi destek verebilirler. Dernek Başkanı Gücüyener, yardımlarla caminin tamamlanması ve hizmete açılması için toplumdan destek bekliyor.. /Serhat Barış