NALAN ŞAHAL GÖREVİNDEN ALINDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi yöneticisi Nalan Şahal, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Ahmet Akın başkanlığındaki yönetimde görev tanımının yapılmaması nedeniyle sosyal medya hesaplarından "hakkınızı helal edin" mesajıyla bir paylaşımda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 13:00
https://www.bandirmayasam.com.tr

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi içerisinde bulunan spor kompleksinde görev yapan Nalan Şahal, görev ve yetkilerinin elinden alınması ve gelecekte nerede, nasıl ve hangi şartlarda çalışacağına dair bir belirsizlik olması nedeniyle izne ayrıldığını belirtti.

Şahal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Hakkınızı helal edin. Tüm velilerimiz, öğrencilerimiz ve bizlerden kurs alan kursiyerlerimize teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyesi Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi'ndeki görev ve yetkilerimin elimden alınması, görev tanımının yapılmaması, nerede, nasıl ve hangi şartlarda çalışacağım ya da çalıştırılıp çalıştırılmayacağımın belirsiz olması sebebiyle izne ayrılmış bulunmaktayım. Yaz okulları ve tüm kurs bilgilerine görevlendirilmiş olan Müdür Bey'den ulaşabilirsiniz. Bir çocuğun gönlünü kırmış ya da tek bir vatandaşımıza saygısızlık etmiş isek özür dileriz.” ifadelerinde bulundu. Haber: Serhat Barış