Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Reşadiye Mahalle Muhtarlığı, Gönen Ülkü Ocakları ve CHP Gönen Gençlik Kolları tarafından organize edilen iftar programlarına katıldı. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Palaz, talep ve sorunları dinleyerek çözüm için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Reşadiye Mahalle Muhtarlığı, Gönen Ülkü Ocakları ve CHP Gönen Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programlarına katıldı. Başkan Palaz, iftar öncesi vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi. Gönen Belediyesi olarak halkın isteklerini yerine getirmek için ekibiyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Palaz, bu tür buluşmaların birlik ve beraberliği sağladığına dikkat çekti.
“Hemşehrilerimizle Aynı Sofrada Buluşmak Bizim İçin Büyük Bir Mutluluk”
Orucunu CHP Gönen Gençlik Kolları’nın düzenlediği iftar programda açan Başkan Palaz, “Ramazan ayı, paylaşmanın ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı zamanlardan biri. Bu mübarek günlerde hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmak, aynı duaya amin demek bizim için büyük bir mutluluk. Gönen’de Ramazan’ın bereketini birlikte yaşamanın huzurunu duyuyoruz. Bugün bizleri ağırlayan Reşadiye Mahalle Muhtarlığımıza, Gönen Ülkü Ocaklarımıza ve CHP Gönen Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Sofralarını bizlerle paylaşan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun, tuttuğumuz oruçlar kabul olsun." diye konuştu. Haber: Oğulcan Bölükbaşı