SUSURLUKLULAR "HATIRLA EY PERİ" OYUNUYLA DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Ayvalık Belediye Tiyatrosu’nun, Susurluk'ta sergilediği tiyatro oyunun sonunda, oyuncular ayakta dakikalarca alkışlandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 08:45
https://www.bandirmayasam.com.tr

Susurluk Belediyesi tarafından davet edilen Ayvalık Belediye Tiyatrosu’nun “Hatırla Ey Peri” isimli oyunu, sergilediği performansla büyük beğeni topladı.  Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nin açılışında gerçekleştirilen tiyatro gösterisine; Belediye Başkan Vekilleri, Susurluk Belediyesi Kültür Müdürü Serdar Sarıdaş ve vatandaşlar katıldı.  Elif Artun Yüksel’in yazdığı, Ayvalık Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erkan Cılak’ın yönettiği Alzheimer hastalığına dikkat çekilen, bir baba ile kızının yıllar sonra buluşmasını anlatan oyunda tiyatroseverler, duygu dolu anlar yaşadı. Genç oyuncu Dilek Top ile deneyimli tiyatro oyuncusu Hakan Urul'un oyunculuğu tam puan aldı. Dakikalarca ayakta alkışlanan “Hatırla Ey Peri” oyununun sonunda, yazar Elif Artun Yüksel, Erkan Cılak, Hakan Urul ve Dilek Top; Susurluk Belediyesi Başkan Vekilleri tarafından tebrik edildi.

"BALIKESİR'DE NE KADAR İLÇE VARSA GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Susurluk'ta gösteri yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Ayvalık Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erkan Cılak, “Çok güzel bir seyirci vardı, salon da çok güzel olmuş. Susurluk Belediyesi’nin bu ilgisi bizi mutlu etti. Haftaya da 'Düşük Şehir İhtimali' isimli oyunla burada olacağız. Balıkesir’de ne kadar ilçe varsa imkanlar dahilinde gitmeye çalışıyoruz. Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel’e daveti için, Kültür Müdürü Serdar Sarıdaş’a görevli çalışan arkadaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haber: Oğulcan Bölükbaşı