YILMAZ: “BTO ÜYELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

ELPE Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ni ziyaret eden BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak üyelerin her zaman yanında olduğunu belirti.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 11:40
https://www.bandirmayasam.com.tr

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, ELPE Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ni ziyaret etti. Yılmaz, gerçekleştirdiği ziyarette şirketin faaliyetlerini inceleyerek sırasında şirketin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Özkan Okay ve genel müdürü elektrik mühendisi Murat Korkmaz tarafından ELPE Enerji'nin sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı.

ELPE Enerji'nin enerji üretim ve sanayi tesislerinin kestirimci, önleyici ve periyodik bakımını üstlendiğini anlatan Müdür Korkmaz, enerji üretim ve sanayi tesislerinin işletme ve bakım hizmetlerini de sağladıklarını belirtti. Verilen hizmetler arasında alçak, orta ve yüksek gerilim şalt sahası ve ekipman bakımları, generator testleri ve bakımları, orta ve alçak gerilim motor test ve bakımları ile AC-DC sistemlerinin işletilmesi ve bakımlarının yapıldığını kaydetti.

“ENERJİ SEKTÖRÜNDE GENİŞ BİR YELPAZEDE HİZMET SUNUYORUZ”

Yaptıkları çalışmalardan bahseden ELPE Enerji kurucu ortak ve yetkilisi Özkan Okay, “ELPE Enerji olarak elektrik ve enerji sektöründe geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Enerji tesisleri işletme, bakım ve proses personeline uygulamalı ve sınıf eğitimleri de sunarak sektördeki uzmanlık düzeyini artırmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra, enerji üretim tesislerinin, güneş enerji sistemleri hibrit yenilenebilir enerji kaynakları modellemesi, kurulumu, devreye alınması, işletme ve bakım hizmetlerini de başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Akü depolamalı enerji sistemleri (BESS) modellemesi, kurulumu ve devreye alınması konusunda ise POWEROAD BESS firması ile iş birliği yapıyoruz.” dedi.

Firmanın enerji sektörüne olan katkılarının önemine vurgu yapan BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, sektördeki çalışmaları ve sundukları geniş hizmet yelpazesi dolayısıyla memnuniyet duyduğunu belirtti. Bandırma Ticaret Odası olarak üyelerinin her zaman yanında olduğunu söyleyen Yılmaz, bu tür ziyaretlerin üyeler ile iş birliğini karşılıklı bilgi alışverişini arttıracağını belirtti.

Haber: Selin Girgin