BANDIRMA BORDO BK, MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Shipeedy Lojistik Bandırma Bordo Basketbol takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin yedinci haftasında karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçı öncesinde hazırlıklarına Bandırma’da başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 10:15
https://www.bandirmayasam.com.tr

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin yedinci haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Shipeedy Lojistik Bandırma Bordo Basketbol takımı, maç öncesi hazırlıklarına Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Salonu’nda Başantrenör Semih Soğuksu yönetiminde başladı. Bordo-beyazlı ekip, bir önceki hafta Trabzonspor’u evinde farklı bir skorla yenerek moral bulmuştu. Bordo Basket, zorlu deplasman öncesi teknik ve taktik antrenmanlarına ağırlık vererek çalışmalarını sürdürdü.

2024-2025 SEZONU "İLKAN KARAMAN SEZONU" OLARAK ADLANDIRILDI

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından, yıl içinde hayatını kaybeden ve geçmiş yıllarda Milli Takımlar’da görev alan İlkan Karaman anısına 2024-2025 sezonunun "İlkan Karaman Sezonu" olarak adlandırıldığı açıklandı. Bordo Basket, İlkan Karaman Sezonu'nun yedinci haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Kritik mücadele, 19 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Ankara TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanacak.

Haber: Mihriban Nur Uysun