güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“1 Puan Kazanmadık 2 Puan Kaybettik”

TFF 1.Ligde oynanan karşılaşmada sayısız gol fırsatından yararlanamayan Bandırmaspor, Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“1 Puan Kazanmadık 2 Puan Kaybettik”

TFF 1.Ligde oynanan karşılaşmada sayısız gol fırsatından yararlanamayan Bandırmaspor, Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı.

Teknik direktör Feyyaz Uçar” 1 puan kazanmadık 2 puan kaybettik. Bu tip maçları kazanmamız gerekir. Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzdan memnunum, tek eksiğimiz goldü” derken, Denizlispor teknik direktörü Ali Tandoğan” 3-4 oyuncumuz eksikti, tabiî ki bunun arkasına sığınacak değilim. Deplasmandan puan almak zor ama biz 1 puan almayı başardık” dedi.

 

BANDIRMASPOR 0 DENİZLİSPOR 0

STAD: 17 EYLÜL

HAKEMLER: Bahattin Şimşek 3 Bahtiyar Birinci 3 Mehmet Yıldırım 3

BANDIRMASPOR: Okan Kocuk 3 Davıd Deniz Kılınç 2 Yiğit Gökoğlan 2 ( Setaç Çam Dk. 59 )2 Brınner Souza3 Gökhan Karadeniz 3 Da Silva 3 Emre Güngör 3 Feridun Kıroğlu 2 ( Doğan Karakuş Dk.69 2 ) Gökhan Yılmaz 3 Bahri Can Avcı 2 Atabey Çiçek 2 (Üstün Bilgi Dk.79 2 )

DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler 3 Alperen Babacan 2 Taha Can Velioğlu 3 Ömer Alp Kulga 2 Ziya Alkurt 3 ( Cihan Özkaymak Dk. 90 ? ) Yasin Ozan 2 Andre Morıtz 2 ( Barış Örücü Dk.60 2 Leandro Kappel 3 Veli Acar 3 (Anıl Taşdemir Dk.76 2)  Alfred Sankoh 3 Kerem Can Akyüz 2

Sarı kart: Leandro Kappel Dk. 82

Karşılaşma, Türk Futbolunun efsane duayen ismi Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı. Orta saha mücadele ağırlıklı geçen karşılaşmanın 39. Dakikasında Bandırmaspor gole çok yaklaştı. Gökhan Karadeniz’in ceza sahası içinde bekleyen Atabey Çiçek’in önüne alda at diye verdiği pası golcü oyuncu kaleci Asil Kaan’a nişanlayınca Bandırmaspor mutlak bir golden oldu. 45. Dakikada konuk takım Bandırmaspor kalesinde tehlike yarattı. Kappel’in Yasin Ozan’a verdiği ara pasında bu oyuncu topu kaleye gönderdi,  tecrübeli oyuncu Emre Güngör de topa ayağıyla dokunarak gole izin vermedi. İlk yarı 0-0 kapandı. İkinci yarının 47. Dakikasında Gökhan Karadeniz’in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutu kaleci Asil Kaan yatarak güçlükle direk dibinden kurtardı. 53. Dakikada Bandırmaspor adına gelişen bir atakta topla buluşan Yiğit Gökoğlan, müsait durumda topu kale yerine auta gönderdi. 82. Dakikada rakibine sert giren Kappel, karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek’ten sarı kart gördü. 84. Dakikada Gökhan Karadeniz’in kaleye uzak mesafeden gönderdiği sert şutta top direğe çarparak auta çıktı. Uzatma dakikalarında da durum değişmeyince Bandırmaspor sahasında Denizlispor ile golsüz berabere kaldı.

TEKNİK ADAMLAR NE DEDİLER?

Feyyaz Uçar (Bandırmaspor)” özellikle ikinci yarıda oynadığımız futboldan memnunum. Çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Tek eksiğimiz goldü. Biz 1 puan kazanmadık 2 puan kaybettik. Bu tip maçları kaybetmeyeceksin. Galip gelemediğimiz için üzgünüz”

Ali Tandoğan (Denizlispor)” Karşılaşmaya 3-4 oyuncudan mahrum çıktık. Tabiki bunun arkasına sığınmıyorum, onların yerine oynayan oyuncularımda görevlerini yerine getirdi. Deplasmanda puan almak zor ama biz bunu başardığımız için mutluyuz” 

17 EYLÜL STADINDA BİR İLK YAŞANDI

Konuk takım Denizlispor’da 3 ayrı taraftar grubu var ve 2 grup takımlarına destek vermek için tribündeki yerlerini almıştı. Almaya aldı ama taraftarlar birlikte değil ayrı ayrı oturuyor ve kavga yapmasınlar diye de aralarında 20’ye yakın Polis var. Konuyu araştırdığımızda, Denizli’de 3 ayrı taraftar grubunun olduğu ve grupların arasında sürekli kavga çıktığı söyleniyor. Ahmet Türkmen   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.