güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Soğuk Hava Etiketleride, Müşterileride Vurdu

 Soğuk hava Cumartesi günleri kurulan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam alanında etiketleri de müşterileri de vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2017 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Soğuk Hava Etiketleride, Müşterileride Vurdu

 Soğuk hava Cumartesi günleri kurulan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam alanında etiketleri de müşterileri de vurdu.

Tezgahlar da meyve, sebze fiyatlarında artış gözlenirken özellikle yumurta fiyatları aldı başını gidiyor. Pazarcı esnafı iş yapamamaktan da soğuktan da dertli.

                                                            İstekler, dertler, sorunlar

Nalburcu “Kapalı Pazar olmasına rağmen donuyoruz”

Kapalı Pazar yerine geldik fakat çarşı daha iyi. Burada belediyeden aldığımız yer parasını kazanamıyoruz. Aynı zamanda burada öyle bir üşüyoruz ki, dışarıda üşümüyoruz. Bulunduğum yer çok fazla rüzgârlı. Yetkililer geliyor, poyraz tarafını kapatacağız diyorlar ama icraatları yok.  Defalarca söylememize rağmen hiçbir şey yapmıyorlar.  Kapalı Pazar olmasına rağmen donuyoruz”.

Yumurtacı” Pahalı olduğu için müşteriler fazla alamıyor”

Yumurta piyasası ihraca bağlı dalgalı bur kur işliyor. 1 karton yumurtanın fiyatı 10-12lira. Vatandaşlarımıza biraz pahalı geliyor, almakta zorluk çekiyorlar. 1 karton almak yerine yarısını alıyorlar. Birde Çarşamba Pazarına da çıkıyorum ama Cumartesi Pazarına göre hareketli değil. Sıkıntılarımızdan biri ise zeytinciler ve peynirciler birlikte olması gerekiyordu. Müşterilerim beni aşağıda beklerken biz yukardayız. Aşağıda olsak işlerimiz daha iyi olacaktı. Pazar yerinde koordinasyon eksikliği var, her biri entegreli olmalıdır.  Bu şekilde devam ederse bizde biteriz. 

Çamaşırcı” Kapalı Pazar Yeri şekil olarak güzel ama yer paralarında sıkıntımız var”

Piyasa oldukça durgun gidiyor.  İnanın ki yer ücretleri de fazla, bizden fazla işgaliye alıyorlar. Maalesef ki bütçe önceden hazırlandığından dolayı pazarcı esnafına yardımcı olamayacak.  Pazar Yeri ve Yaşam Alanı şekil olarak çok güzel, çok beğendim ama sadece yer paralarında biraz sıkıntım var. Müşteri durumum oldukça sıkıntılı, malum piyasanın da durumu vahim, 1 aydan beri sinek avlıyorum.  Sosyete Pazarının kurulmayacağını düşünüyorum çünkü esnaf halkı bunu kabul etmiyor.  Sayın Belediye Başkanımız da sosyete pazarı ile ilgili son açıklamasında kurulmayacak diye söylüyor.  Sonuçta esnaf istemediği için kabul söz konusu değil.  Ahmet Türkmen/Serhat Barış

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.