güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Tanınmış Fotoğraf Sanatçısı Çağdaş Şen Seminer Verdi

Bizim Çocuklar Kültür Sanat ve Doğa Derneği’nde Seminer Veren Fotoğrafçı Çağdaş Şen Fotoğraf Sanatı İle İlgili Önemli Tüyolar Paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2017 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2017 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Tanınmış Fotoğraf Sanatçısı Çağdaş Şen Seminer Verdi

Bizim Çocuklar Kültür Sanat ve Doğa Derneği’nde Seminer Veren Fotoğrafçı Çağdaş Şen Fotoğraf Sanatı İle İlgili Önemli Tüyolar Paylaştı.

Özellikle moda ve konser fotoğrafçılığı gibi zor alanlardaki başarılı çekimleri ile sektörde adından söz ettirmeyi başaran Bandırmalı Fotoğrafçı Çağdaş Şen, Bizim Çocuklar Kültür Sanat ve Doğa Derneği’nde fotoğraf meraklıları ile bir araya geldi. Kendi çektiği fotoğraflarla da harmanlayarak hazırladığı birbirinden değerli örenkeleri slayt halinde seminere katılanlara sunan Şen, fotoğraf sanatına dair önemli teknik bilgiler verdi.

Fotoğrafın tarihsel sürecini ele alarak başladığı seminerde fotoğrafa dair hemen hemen A’dan Z’ye herşeye yer veren Şen, daha sonra ise sunumuna diyafram, pozlama, alan derinliği ve altın kural gibi konuları örneklerle açıklayıp önemli teknik bilgilere yer vererek devam etti.

Seminerin son bölümünde ise kendi çektiği moda ve konser fotoğraflar ile beraber hazırladığı Backstage vidyolara yer veren Şen, fotoğraf sanatının inceliklerini paylaşarak seminere katılanlara sanat dolu bir gece yaşattı. Şen, konu fotoğraf olunca yalnız başın sadece teknik bilginin de yeterli olmadığını hatırlatarak sanatın her şeyden önce bir yaşam tarzı olduğunu ve emek istediğinin altını çizdi. /Haber: Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.