güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

‘’Hz Muhamed Ve Güven Toplumu‘’

2017 yılı Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde organize edilen Hz. Muhammed ve Güven Toplumu konulu Konferans Eken Otel Balo Salonunda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
‘’Hz Muhamed Ve Güven Toplumu‘’

2017 yılı Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde organize edilen Hz. Muhammed ve Güven Toplumu konulu Konferans Eken Otel Balo Salonunda yapıldı.

Hz Muhammed’ in güven toplumu oluşturma konusundaki öğretilerinin paylaşıldığı konferansa özelikle çocukların katılımı oldukça yoğun oldu. Programın protokol konukları ise Bandırma Müftüsü Süleyman Küçük, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Sabri Akpolat, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan ve AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı oldu.

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Sabri Akpolat sunumunda yapılan konferans programına Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Mehmet Görmez’in mesajı ile başlandı.  100. Yıl Camii Müezzin Kayyımı Rıdvan Çelik’in Ahsab Suresi’nden okuduğu  Kur’an-ı Kerim Tilaveti’ nin ardından  Sunullah Camii İmam-Hatibi Ali Şener’in mealini okumasından sonra Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük selamlama ve açılış konuşması yaptı.

Küçük konuşmasında ‘’  Okuduklarımız, izlediklerimiz onu tanımak konusunda onu anlamaya onunla beraberliğimizi sürdürmeye onu rehber edinmeye, biz bir hedef belirler. Biz de bu yolda inşallah yürümeye devam ederiz. Güven toplumu olmaya adayız ve elbette ki güven toplumunu oluşturacağız. Biz müminler olarak birbirimizi hayra davet edip hayra yol gösteren olursak, birbirimizin zor zamanlarını görüp gözetmeyi bilip onun huzurlu zamanında yanında olmayı başarırsak. Her an güven toplumunu oluşturmuşuz demektir. ‘’ ifadelerini kullandı.

Küçük’ ün konuşmasından sonra ilçe müezzinlerinden oluşan ilahi korosu ilahiler söyleyerek programı tamamladı.

Kadir Yüksel

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.