güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Obalı İlk ve Ortaokulundan Bin Kişilik Lokma

Bandırma Ahmet Obalı İlk ve Ortaokulu Geleneksel Lokma dökme etkinliğini gerçekleştirdi. Özellikle Milli Eğitim camiasını bir araya toplayan etkinliğe öğrenci velileri ve Bandırmalılarda yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
 Ahmet Obalı İlk ve Ortaokulundan Bin Kişilik Lokma

Bandırma Ahmet Obalı İlk ve Ortaokulu Geleneksel Lokma dökme etkinliğini gerçekleştirdi. Özellikle Milli Eğitim camiasını bir araya toplayan etkinliğe öğrenci velileri ve Bandırmalılarda yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl 9. Düzenledikleri Geleneksel Lokma Dökme etkinlik okulun bahçesinde yapıldı. Yaklaşık bin kişilik lokma dökme etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan, Şube Müdürü İhsan Parlak ve Ercan Güler, Okul Müdürleri, veliler, öğrenciler ve davetlilerin yanı sıra Ahmet Obalı’nın oğlu ve kızı da katıldı.

Bu yıl 9. Kez düzenledikleri ve Ahmet Obalı’nın Kızı Beyhan Erelçin’in destekleriyle gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Necdet Göze, “Okul Müdürü Necdet Göze ''2.5 yıldır burada görev yapıyorum. Lokma etkinliğimiz geleneksel hale gelmiş ve 2009 yılından beri yapılıyor. Bu sene dokuzuncusu olarak yapılıyor. Okulumuzu yaptıran Ahmet Obalı' nın kızı Beyhan Erelçin sponsorluğunda tüm velilerimize tüm öğrencilerimize tüm öğretmenlerimize ve daire amirlerimize düzenli olarak yapılmakta. Ben bu sene üçüncüsünü yapıyorum. Benden önce altı defa yapılmış. Yaklaşık 1000 kişilik lokma döktürüyoruz. Gelen misafirlerimize afiyet olsun diyorum.''dedi.

Lokma Gününe katılan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan ise etkinliğin çok anlamlı ve güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, “Ahmet Obalı İlkokulumuz ve Ortaokulumuz uzun yıllardır bu faaliyetleri yürütüyorlar. Bandırma' da bu faaliyet geleneksel hale getirilmiş. Ahmet Obalı'nın varislerinin gerçekleştirdiği önemli bir etkinlik bu. Bu mevsimde her sene okulumuz bu faaliyeti icra ediyor. İnşallah daha nice yıllar bu etkinliği görmek isteriz.'' dedi.

Gelen misafirlere öğrenciler servis yaptı ve çöpleri toplayarak okullarında yapılan etkinliğin temiz bir ortamda yürütülmesini sağladılar. Öğrencilerin arı gibi çalışması öğretmenlerine yardımcı olması herkes tarafından beğeni ile karşılandı. /Levent Karaçay-Kadir Yüksel

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.