güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Kan Bağışına Yoğun İlgi

Hasta Hakları Koruma Derneği’nin Cumhuriyet Meydanı’nda Düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Kan Bağışına Yoğun İlgi

Hasta Hakları Koruma Derneği’nin Cumhuriyet Meydanı’nda Düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterdi.

Hasta Hakları Koruma Derneği (HAYASAD) “1 Kan 3 Yaşam” sloganıyla Bandırma’da kan bağışı kampanyası Gerçekleştirdi. HAYASAD Türkiye Koordinatörü Bora Berk, HAYASAD Marmara Bölge Koordinatörü Mutlu Mayda’nın yanı sıra Erdek, Manyas Ve Bandırma temsilcilerinin de yer aldığı kan bağışı kampanyasına Bandırma’da yer alan İşitme Engelliler Derneği, Sakatlar Derneği ve Bandırma Bedensel Engelliler Derneği de destek oldu.

HAYASAD (Hasta Hakları) Derneği Türkiye kurucu koordinatörü Balıkesir İl Başkanı Bora Berk Düzenledikleri kan bağışı kampanyası hakkında bir konuşma yaptı. Berk, ” Şırnak’ ta düşen Helikopter kazasında ölen 13 tane şehidimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Burada kan bağışı yapmak üzere toplandık. Bizimle birlikte olan İşitme Engelliler Derneği Başkanı, Sakatlar Derneği Başkanı ve Bandırma Bedensel Engelliler Derneği Başkanına ve Balıkesir Kızılay Merkezine vermiş olduğu destekten dolayı da çok teşekkür ediyorum” dedi.

HAYASAD Marmara Bölge Koordinatörü Mutlu Mayda ise yaptığı konuşmada kan bağışına destek olan herkese teşekkür ederken, “Burada hep beraber kan vereceğiz. Bir ünite kan 3 yaşam sloganıyla başlayan bu kampanyamızı devam ettireceğiz” dedi./Serhat Barış

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.