güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Sanayi Sitesi Asfaltlanıyor

 

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Sanayi Sitesi Asfaltlanıyor

 

Sanayi Sitesinin iç yollarının yapımı Sanayi Sitesinin Yönetiminin, Kooperatifinin görevi olmasına rağmen esnafın daha iyi koşullarda çalışmaları için Bandırma Belediyesi tarafından yollar yapılıyor.

Küçük Sanayi Sitesinin hurdacılar olarak bilinen bölümündeki yolları asfaltlanmaya başlandı. Geçtiğimiz yıllarda büyük bir bölümü asfaltlanan Küçük Sanayi Sitesinin eksik kalan bölümleri asfaltlanıyor.

Sanayi Sitelerinin Yolları Sanayi Sitesi Yönetimi ve Kooperatifine Aittir.

Bandırma Belediyesi’nden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

“Sanayi Sitelerinin yollarının yapımı Bandırma Belediyesine değil, sanayi sitelerinin yönetimlerine, kooperatifine aittir. Ancak, Bandırma Belediyesi olarak sanayi sitesindeki esnaflarımızın daha iyi çalışma koşullarında çalışmaları için duyarsız kalmadık. Daha önce büyük bir kısmını yaptığımız Küçük Sanayi Sitemizin eksik kalan kısmını da tamamlıyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda Sanayi Sitemizdeki bir toplantıya başka bir şehirden gelen Sanayi Sitesi Yönetimi katılmıştı. Bizi orada eksik kalan bir kaç sokak için eleştirmişlerdi. Sanayi Sitesi Başkanı “Sizin Belediyeniz sanayi sitenizin yollarını yapıyorsa eleştirmeyin, aksine övgüyle bahsedin. Bizim Belediyemiz Sanayi Sitemize herhangi bir hizmette bulunmuyor, çünkü bu belediyelerin değil, Sanayi Sitesi Yönetimlerinin işidir demişti. Bunu anlatmamdaki neden övgüyle bahsedilmesi değil elbette. Bizim görevimiz olmadığı halde Sanayi Esnafımızın isteklerine duyarsız kalmadan yollarını yaptığımızın da bilinmesini istiyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.