güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşilçomlu 4. Kavun FestivaliCoşkusu

Bandırma Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Yeşilçomlu 4. Kavun festivali yoğun etkinlik programıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Yeşilçomlu 4. Kavun FestivaliCoşkusu

Bandırma Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Yeşilçomlu 4. Kavun festivali yoğun etkinlik programıyla gerçekleşti.

Festival Pazar günü saat 14:30 da Bayraktepe mevkisine yapılan kortej yürüyüşüyle başladı. Kortejin buraya varmasının ardından Dev Türk Bayrağı göndere çekildi ve şehitlik anıtına çiçek bırakıldı. Bandırma Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin dans gösterimi vatandaşların beğenisini topladı. Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar öncülüğünde açılışı yapılan Bandırma Belediyesi kursiyerlerinin eserlerinden oluşan ahşap yakma ve seramik sergisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan ikramların ardından çocuklar için çuval yarışması yapıldı ve 1.ye plaket takdim edildi. En güzel kavun yetiştiriciyi belirlemek adına düzenlenen yarışmada Halil Karaçivi ve Süleyman Dayı 1.liği paylaştı Eşref Akçam ise 3. oldu.

Yeşilçomlu 4. Kavun Festivaline Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça, Belediye Başkanı Dursun Mirza, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Recep Cansu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

KAVUN FESTİVALİNDE MÜTHİŞKONSERLER

Bandırma Belediyesinin katkıları ile düzenlenen Yeşilçomlu 4.Kavun Festivali Bandırma Halk Müziği Kültür ve Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu ve Çiğdem Özcan Konserleri ile son buldu.

Gecede ilk olarak Bandırma Halk Müziği Kültür ve Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosunun Anadolu'ya, Rumeli'ye ve Balkanlara götüren türküleri seslendirdiği konserde duygu dolu anlar yaşandı. Daha sonra Çiğdem Özcanın sahne aldığı gecede dinleyenlere sunduğu müzik ziyafetiyle izleyenlerden büyük alkışaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.