güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti’ye Aday Olunmaz, Aday Gösterilir”

Geçtiğimiz haftalarda yapılan AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı kongresinde yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Alp Bostancı, görevlerin istemekle olamayacağını ancak tevdi edileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
 AK Parti’ye Aday Olunmaz, Aday Gösterilir”

Geçtiğimiz haftalarda yapılan AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı kongresinde yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Alp Bostancı, görevlerin istemekle olamayacağını ancak tevdi edileceğini söyledi.

Alp Bostancı” Benim yeniden İlçe Başkanı olmamı, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş, Milletvekillerimiz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız istedi, yani bu görevi bana onlar tevdi ettiler. Ben de partimizin başarısı için teşkilatımla birlikte çalışıp üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğim” dedi.

Kongremizi mecburen ertelemek zorunda kaldık

Bostancı yaptığı açıklamada” Kongre sürecimiz 2017'nin Temmuz ayında başladı. Temmuz ayında başlayan bu süreç içerisinde delege seçimleri, delege seçimlerinden sonra da birtakım seçimler başladı. Fakat daha sonra bazı konularda konsensüs (bir konu, bir olay yada herhangi tartışmada uzlaşma durumu) sağlanmadığı için kongreler ertelenmesi sürecine girdi.  Bizim kongremizin 14 Ekim'de yapılması gerekiyordu ancak Cumhurbaşkanımızın bazı Büyükşehir Belediye Başkanlarının istifasını istemesinde yaşanan hareketlilik sürecinde bizim gibi ilçelerin kongreleri ertelendi.  Yani biz 3 Aralık'ta kongre yapmış olduk. Bu sırada tek adayla gitme meselesi tamamıyla merkez karar yürütme kurulunda oluşturulan ve Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş, milletvekillerimiz, il başkanlarımızın ortak tavırları ile hareket edilmiş ve bu şekilde tek adaya gidilmiştir. Buradaki seçimde sembolik seçim hale gelmiştir, İnşallah Bandırma’mıza, Balıkesir’imize, ülkemize de hayırlı olsun diyorum. Yeni bir yönetim teşkil ettik, eski yönetimde yaklaşık olarak yüzde 60'ını yeni yönetimde de değiştirdik. Değişikliğin içerisinde çok genç arkadaşlarımız da oldu. Eğitim durumlarını biraz daha yükselttik, toplumun her kesimine ulaştık. Esnaflarımıza, sanayi esnaflarımıza, çarşı esnaflarımıza kadar hepsini kucaklayacağız. Haftalık olağan toplantılarımızı Salı günü yapıyoruz. İnşallah bundan sonra biraz daha hızlı, 2019 yılına girerken de daha güzel düşüncelerle, daha güzel çalışma temposuyla yolumuza devam edeceğiz.

 

AK Parti’de aday olunmaz, aday gösterilir

AK Parti'de şöyle bir aday çizelgesi profili var.  AK Parti'de aday olunmaz, aday gösterilir ve gösterilen adayın mutlaka en ince detayına kadar hazırlık safhası vardır. Bundan evvelki Büyükşehir Belediye Başkanımızın tutunmuş olduğu birtakım tavırlarından dolayı AK Parti ile ilgili alakası olmadığını ve aynı zamanda çok üzücü olaylar yaşadık bunlara değinmek istemiyorum. Sonuç itibariyle Zekai Kafaoğlu ile devam edeceğiz. Kafaoğlu çok kucaklayıcı bir insandır, Bandırma Belediyesi’nin ve Bandırma sınırları içerisinde kalan bütün hizmetlerle ilgili, sizinle istişare halinde olacağız, hiçbir sıkıntımız olmayacak ve garantisini de verdi. Bizim Bandırma'ya bir şeyler yapmamız, lazım projeler vermemiz lazım, insanlara da okumamız lazım. Toplumsal olaylarda ön planda olmamız lazım, onun içinde Büyükşehir Belediyesinde bizimle ortak hareket alma kararı aldı, bunu da yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince önümüzdeki günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu Bandırma'ya gelerek sabah namazından, yatsı namazına kadar bir armoninin içerisinde diyaloğa girip Bandırma'da vatandaşlarla kucaklaşacaktır.

2019 yılındaki ilk hedefimiz Bandırma'yı almaktır. Ben, alınmayacağı ile ilgili hiçbir şüphe görmüyorum. Onunla ilgili bir sıkıntımız yok, ancak 10 yıldan beri belli bir kalıpta giden Bandırma'nın CHP'li bir belediyenin üzerinde gitmiş olması Büyükşehir ile Bandırma Belediyesi arasında büyük sıkıntı yaratıyor. Burada, geçmişte şöyle yanlış yapılmış, böyle yanlış yapılmış diye herhangi bir şekilde bu konuda eleştirel konulara girmek istemiyorum ama çözüm duygularından hareket edersek eğer,

 Bandırma’yı yeniden alacağız kimsenin şüphesi olmasın

Büyükşehir Belediyesi 1,5 yıl içerisinde Bandırma'ya dokunmasıyla Bandırma insanı ile kucaklaması, projeleri ile bir şeyler yapmaya çalışırsak, ben Bandırma Belediyesi'nin alınmayacağıyla da ilgili hiçbir şüphem yoktur. Çünkü, biz gerek 1950'li yıllarda ki Demokrat Parti zamanında 3 dönem, Adalet Partisi zamanında 2 dönem, Anavatan Partisinde 2 dönem, Doğruyol Partisinde bir dönem ve AK Parti zamanında da bir dönem sağ iktidarların iktidar olduğu Bandırma'da biz bu belediyeyi aldık. Ne olduysa 2 dönemden beri oldu. Sıkıntı bu iki dönemde var,  onun için geçmiş dönemdeki yapmış olduğumuz bu güzelliklerin gelecekteki 2019'da da hareket ederek İnşallah Bandırma'yı almayı istiyoruz ve alacağımıza da eminiz. Büyükşehir Belediyesi'nin de çok büyük katkıları olacak, özellikle Zekai Kafaoğlu başkanımızın, milletvekillerimizin de, merkezi hükümetten Bandırma’ya yapacağı bir takım yatırımlar var, o yatırımları 2018 yılı içerisinde göstere göstere insanlara anlatacağız. Neyi yapmamız gerektiğini, neyin üzerinde durmamız gerektiğini ve bunu da yapacağız. Bandırma'nın önünü açacağız, çünkü 2019'da başkanlık seçimleri gündeme geliyor. Başkanlık seçiminin gündeme gelmesi demek, bu ülkeden artık çok daha farklı yapıların, daha hızlı hareket ettiği ekonomi dinamizminin yer aldığı ve o dinamizmin hızlı işlevlerini yerine getirdiğini görmüş olacağız inşallah.  2019 bizim için çok farklı bir yıl olacak diye düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla da bunları da herkese göreceğiz”Ahmet Türkmen/Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.