güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürer Yeniden Başkan

Bandırma Lokantacılar Esnaf Odası olağan genel kuruluna tek liste ile giren Hamit Levent Gürer yeniden başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Gürer Yeniden Başkan

Bandırma Lokantacılar Esnaf Odası olağan genel kuruluna tek liste ile giren Hamit Levent Gürer yeniden başkanlığa seçildi.

Divan Başkanlığını Türkiye Lokantacılar, Pastacılar Federasyonu Genel Başkan Vekili Mehmet Gül’ün yaptığı genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Başkan Hamit Levent Gürer yaptığı konuşmada 2018 yılında yapılacak uygulamaları ve değişiklikleri üyelere anlattı. Çalışma ve Faaliyet raporları okunarak üyeler tarafından ibra edildi. Hamit Levent Gürer üyelerin oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. Gürer başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerinde, Atilla Elmastaş, Mehmet Salık, Suat Ruşitler, Ahmet Kılıç, Hasan Kasapoğlu, Fikret Özatmaca yer aldı.

Genel kurula, Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler,Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Acar, Bandırma Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hasan Gündoğan, Bandırma Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ömer Metin, Bandırma Tuhafiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici, Bandırma Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası BaşkanıAyhan Gürel, Edincik Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sivaslı, Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve çok sayıda üyeler katıldı.Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.