güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Çapar’dan İlk Ziyaret Güler’e

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni başkanı Osman Çapar seçimden sonra ayağının tozu ile ziyaretlere başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Çapar’dan İlk Ziyaret Güler’e

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni başkanı Osman Çapar seçimden sonra ayağının tozu ile ziyaretlere başladı.

Başkan Osman Çapar, yönetim kurulu üyeleri ile ilk ziyaretini Bandırma Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler’e yaptı. Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Çapar, seçim öncesi yaptıkları çalışmalarda Niyazi Güler’in desteğini de aldıklarını ifade ederek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Niyazi Güler de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Osman Çapar ve ekibine başarı dileklerini iletti. Ziyarette, bazı oda başkanları da hazır bulundu.

Niyazi Güler’e teşekkür etmek istiyorum

Mazbatalarını almadan önce ziyaretlerine başlayan Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni Başkanı Osman Çapar yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.” Allah izin verirse Çarşamba günü mazbatalarımızı alacağız. Onun öncesinde de ilk olarak Bandırma Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler’in yanına geldik. İlk olarak Güler’e teşekkür etmek istiyorum. Bize bu yolda göstermiş olduğu desteklerinden dolayı ilk ziyareti kendisine yapmak istedik. Bundan sonrada yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde olmak için ziyaret gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde başkanımızın da seçimleri olacak, bütün kalbimizle başkanımızdan yanayız. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Biz, netice itibariyle bir aileyiz

Bandırma Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler de açıklamasında” “Kendilerine teşekkür ediyorum. Vazifelerin de başarılar diliyorum. Şoför esnafının sorunları çok, bunların da çözüleceğine inanıyorum.  Esnaf odamıza bir arkadaşımız olarak katıldığı için bizler de mutluyuz. Ben arkadaşları canı gönülden tebrik ediyor, işlerinde başarılar diliyorum. Bize soracak her konularda da yardımcı olmaya gayret edeceğiz. 14 odamız bulunmaktadır, biz netice itibariyle bir aileyiz. Birimizin kolu kırıldığında birbirimize destek olacağız. Onun kolu bacağı olacağız, bundan sonra da Osman Çapar kardeşimiz ve yönetimi ile beraber çalışacağız. Bundan dolayı çok mutluluk duyuyorum. Bizlere de öncelik tanıdığı için kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bandırma Şoför odasına ve esnafına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadesinde bulundu. Ziyarette, ayrıca yeni yönetim kurulunda yer alan üyeler ile bazı oda başkanları da görüşlerini belirttiler. Ahmet Türkmen/Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.