güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“Engelleri Aşmak İçin Hareket” Projesi

Cumhurbaşkanlığı ve Beyazay Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü “ Engelleri Aşmak İçin Hareket “ Projesi 17 Eylül Stadyumunda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“Engelleri Aşmak İçin Hareket” Projesi

Cumhurbaşkanlığı ve Beyazay Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü “ Engelleri Aşmak İçin Hareket “ Projesi 17 Eylül Stadyumunda gerçekleştirildi.

Proje kapsamında 80 engelli ile 80 engelsiz birey Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumunda birlikte spor yaptı. Etkinliğe Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert, Bandırma İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Parlak,Erdek İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdem Erol,  Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar ile öğrenci velileri katıldı. Balıkesir Valiliği, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükşehir ve Bandırma Belediyesinin de destek verdiği projeye özel okullar katılırken, ayrıca Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de destek verdi.

Balıkesir’in 18 ilçesinde yürütülen projenin Bandırma Sorumlusu olan Engelli ve Engelli Aileleri Dernek Başkanı Hüseyin Uçar yaptığı açıklamada“Projemizin ismi “Engelleri Aşmak İçin Hareket”. Bu proje Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde, Beyazay Derneği ile tüm Türkiye’de yürütülen bir projedir ve  Balıkesir’de 18 İlçemizde uygulanmaktadır.  Özel çocuklarımızı bir şekilde sosyal hayatın içine adapte etmek zorundayız. Bu projenin amacı da özel çocuklarımız ile diğer çocukları bir araya getirmek ve beraber zaman geçirmelerini sağlamaktır. Her hafta Çarşamba günleri bu etkinliğe devam edeceğiz.  Spor herkes için önemlidir. Bu projeyi de 2 hafta önce başlattık ve 2 yıl boyunca devam edecektir. Bandırma’dan şuan itibariyle 80 engelli 80 tanede destek okullarımızdan Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri engelli çocuklarımıza destek olacaklar” dedi.

 Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı özel tişörtleri giyen özel çocuklar arkadaşlarıyla beraber hem doyasıya spor yaptı hem de bol bol eğlenmenin tadını yaşadılar.Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.