güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

TEMA Vakfı'nın Gönüllü Ordusu Büyüyor

Dursunbey Raif Eriş Anaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve personeli ile TEMA Vakfı gönüllüsü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
TEMA Vakfı'nın Gönüllü Ordusu Büyüyor

Dursunbey Raif Eriş Anaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve personeli ile TEMA Vakfı gönüllüsü oldu.

 

TEMA İl Temsilcisi Metin Kuter, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Yaman ve Nesrin Altınel, Dursunbey Raif Eriş Anaokulu'nu ziyaret etti. Kuter, öğrencilere biyolojik çeşitlilik sunumu yaptı. Minik öğrenciler çevreye duyarlılıkları ve bilgileri ile TEMA yöneticilerini hem sevindirdi hem şaşırttı.

Raif Eriş Anaokulu'nun  Balıkesir'in örnek okullarından biri olduğunu vurgulayan  TEMA Vakfı İl Temsilcisi Metin Kuter, "Okulun bahçesini, serasını, kümesini gezdik. Bize okulun köpeği Badem de eşlik etti. Dursunbeyli minikler çok şanslı. İlk eğitimlerini böylesine donanımlı bir okulda alıyorlar. Böyle okulların olduğunu görmek beni bir eğitimci olarak da çok mutlu etti.. Bize gösterdikleri yakın ilgiden ve konukseverliklerinden dolayı okul müdiresi İnci Algan Akar hanım ve tüm personele  TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilciliği olarak çok teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü İnci Algan Akar da, TEMA'nın çalışmalarını beğeni ile izlediklerini belirtirken, "Biz de TEMA'nın bir parçası olmak istedik. Öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte  okulumuzda bugüne dek çevremiz için, doğa için, hayvanlar için bir şeyler yapmaya çalıştık. TEMA Vakfı ile çok daha güzel işlere imza atmak istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.