güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bostancı : Bandırmaspor Gözbebeğimizdir

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesini sürdüren Bandırmaspor’un Bandırma’nın gözbebeği olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Bostancı : Bandırmaspor Gözbebeğimizdir

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesini sürdüren Bandırmaspor’un Bandırma’nın gözbebeği olduğunu dile getirdi.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı,  Bandırma’nın en önemli marka değerlerinden biri olan Bandırmaspor’un her daim yanında olduklarını ve olacaklarını ifade etti. Bostancı, Bandırma’da Ak Parti Belediyeciliği’nin yaşandığı 2004-2009 yılları arasında Dönemin Belediye Başkanı Sayın Cemal Öztaylan’ın kararı ile sahildeki açık ve kapalı otoparkların gelirlerinin Bandırmaspor’a verildiğini, 2013 yılında Büyükşehir Belediyesi ile de bu uygulamanın devam ettiğini belirterek, “Günümüzde otoparklardan elde edilen gelirler sayesinde Bandırmaspor’un kasasına aylık 350-400 bin TL civarında bir para girmektedir. Spor Kulüpleri için sabit gelirlerin ne kadar önemli olduğu herkesin malumudur. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Bandırma halkından alacağımız yetki ile Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Eski Tekel Arazisi’ne Bandırma’nın mimarisine yakışan bir şekilde alt katları işyerleri ve balıkçı dükkanları olan üst katları ise katlı otopark olarak hizmet verecek bir projeyi gerçekleştireceğiz. Bu projemizin tamamlanması ile sahildeki açık otoparklarımız kaldırılacak. Eski Tekel Arazisi’ne kazandıracağımız katlı otoparkın geliri de yine Bandırmaspor’umuza verilerek otopark kapasitesindeki artış ile birlikte Bandırmaspor’umuzun kasasına aylık 1 milyon TL otopark gelirlerinden sabit gelir oluşması sağlanacak” dedi.

DENİZİMİZİ ARAÇLAR DEĞİL VATANDAŞLARIMIZ SEYREDECEK

Bandırma Sahili’ne yapılan açık otoparkların kaldırılması ile bu alanın sahil bandına ilave edilerek, yürüyüş yolları, paten ve kaykay pistleri, oturma alanları olarak düzenleneceğini ifade eden Bostancı, “Bandırma Sahilini özgürleştireceğiz. Denizimizi, sahilimizi artık park halindeki araçlar değil, vatandaşlarımız seyredecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.