güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bandırma’dan İmamoğlu’na Destek Sözü

CHP Bandırma İlçe Örgütü Başkanı Hüseyin Bahar, Seçim Süreci Boyunca İmamoğlu’na Destek Sözü Vererek Görev Verildiği Takdirde İlçe Örgütü Olarak Hazır Olduklarını Belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2019 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2019 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Bandırma’dan İmamoğlu’na Destek Sözü

CHP Bandırma İlçe Örgütü Başkanı Hüseyin Bahar, Seçim Süreci Boyunca İmamoğlu’na Destek Sözü Vererek Görev Verildiği Takdirde İlçe Örgütü Olarak Hazır Olduklarını Belirtti.

YSK’nın İstanbul kararına tepki göstererek, “Kararın son derece haksız, hukuksuz ve adaletsiz olduğunu değerlendiriyoruz,” sözleriyle konuşmasına başlayan CHP Bandırma İlçe Örgütü Başkanı Hüseyin Bahar, “Örgüt olarak sadece bizlerin değil bütün halkın da aynı düşüncede olduğunu görüyoruz,” dedi.

Bahar, gerek seçim gecesi gerekse seçim çalışmaları boyunca örgüt olarak İmamoğlu’nun yanında görev almak istediklerini belirttiği konuşmasında, “Ekrem İmamoğlu’nu kutluyorum. Yapılan her şeye rağmen seçimi kazandık. Kazanmamıza rağmen yapılan bütün hukuksuzluk ve haksızlıklarla seçim iptal edildi. Seçimin iptalinden önce 39 tane ilçedeki geçerli ve geçersiz oylar tek, tek sayıldı, hiçbir şey değişmedi. Bu yetmedi 6 ilçede bütün sandıkları saydılar, bundan da bir şey elde edemediler. Sonra, 22 ilçede sondaj yöntemiyle 52 tane sandık seçelim biz bunları tekrar sayalım dediler, bundan da bir şey elde edemediler. 41 bin tane kısıtlı seçmen var dediler. Sonra sadece 700 seçmenin kısıtlı olduğu ortaya çıktı. Bundan da bir şey elde edemediler.

Artık bir şey elde edemeyeceklerini anlayınca dediler ki sandık kurullarında problem var. Bu sandıklardan çıkan oylar kabul edilemez, seçim iptal dediler. Yalnız nedense ilçelerde, meclislerde, muhtarlıklarda sorun yok, sadece Büyükşehir pusulalarında hata var. Bunu ilkokul çocuğuna söyleseniz gerçekten güler. Bunu insanlara nasıl izah edecekler, nasıl inandırabilecekler açıkçası aklım almıyor.

Biz bu hukuksuzluğun ve adaletsizliğin peşini bırakmayacağız. Tekrar seçim olacak. Bizim de üzerimize bir görev düşerse sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gerekirse müşahitlik, gerekirse seçim çalışmalarına katılmak dahi olsa elimizden geleni yaparız. İlçe örgütümüzün ve üyelerimizin de talepleri benden bu yöndedir,” dedi. /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.