güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“Tarot Okumanın Bedeli Çok Ağırdır”

Astrolog Medyum Ferdi Bozduman, Tarot Hakkında Bilgilendirmelerde Bulunarak “Tarot Okumak Bir Sanattır ve Bedeli Çok Ağırdır,” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2019 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2019 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“Tarot Okumanın Bedeli Çok Ağırdır”

Astrolog Medyum Ferdi Bozduman, Tarot Hakkında Bilgilendirmelerde Bulunarak “Tarot Okumak Bir Sanattır ve Bedeli Çok Ağırdır,” Dedi.

Astrolog Medyum Ferdi Bozduman, yaptığımız röportajda tarot hakkında Merak Edilenleri Yanıtlayarak en ince noktasına kadar cevaplandırdı. Bozduman, tarotun kesinlikle bir fal olmadığını, bakan kişinin ise iyi bir enerji boyutuna sahip olması gerektiğini, aksi takdirde danışan kişinin kader planını bozabileceğini ifade etti.

Bozduman, röportajımızda şunları söyledi, “Tarot öncelikle bir fal değildir. Tarota kesinlikle cahilce sorular sorulmaz. Sorulursa tarot sizinle alay ederek yanlış cevaplar verir. Tarotu okuyan kişiye tarolot denir. Tarolot, soruyu süzgeçten geçirip tarot kartlarına sorulur hale getirdiği takdirde, tarot bize istediğimiz her şeyi verir.

Gerçek bir tarolotun görme gücünün çok iyi olması, yorum kapasitesinin çok yüksek olması ve gelen yorumları doğru alması gerekir. Kartların geliş sırasına göre ne anlamlar içerdiğini bularak bilmesi gerekir.

Kartların seçim işlemi de duruma göre değişir. Şahsen ben danışandan enerji almamışsam kartları danışana seçtiririm. Ancak danışanın enerjisini almışsam kartları kendim seçmeyi yeğlerim.

Tarotta 22 majör yani büyük arkana,  bunun yanında 56 minör yani küçük arkana vardır. Majör ve minör arkanaların enerji dereceleri bize çok farklı cevaplar verebilir.

Tarot, kelimesinin ardında ağzını sıkı tut, sır tut anlamı yatar. Gittiğiniz kişinin enerjisinin çok iyi olması lazım. Çünkü tarot kartları ile beraber bir tür ilahi kapılar açılıyor ve gittiğiniz tarolotun enerji boyutu kötüyse sizin kader planınızı bozabilir.

Tarolota doğru ve mantık çerçevesi içinde her soru sorulabilir. İnsanlar iş hayatlarıyla ilgili yol haritalarını görmek, özel hayatlarıyla ilgili yol haritalarını görmek için gelebilir.

Yasal süreçte artık kafelerde tarot bakılması yasaklandı. Bu güzel bir gelişme oldu. Zaten bir kafe tarotçusu, tarolot değil ancak falcıdır. Tarot okumak bir sanattır ve bedeli çok ağırdır. Kişi çok ağır imtihanlardan geçer. Cinlerden bilgi almak tarot okuması değildir.”  /Umut Osman Sunci-Özlem Kurt

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.