güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Tükder, Neriman Çiçek’e Emanet

Tüketicileri Koruma Derneği Bandırma Şubesi’nin Başarılı Başkanı Mehmet Tanrıkut’tan Boşalan Koltuk Neriman Çiçek’e Emanet Edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2019 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2019 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Tükder, Neriman Çiçek’e Emanet

Tüketicileri Koruma Derneği Bandırma Şubesi’nin Başarılı Başkanı Mehmet Tanrıkut’tan Boşalan Koltuk Neriman Çiçek’e Emanet Edildi.

Vatan Partisi Eski İlçe Başkanı Neriman Çiçek, Tüketicileri Koruma Derneği Bandırma Şube Başkanı olarak göreve getirildi. Daha yaptığımız ilk röportajdan tüketicilerin yararına olacak birçok proje için çalıştıklarını ifade eden Çiçek, “Hizmetlerimiz aksamadan, kaldığı yerden devam edecek,” dedi.

Çiçek, şunları söyledi, “Aslen Edirneliyim, Bandırma’ya 1999 yılında geldim. Geldiğim günden beri belirli sivil toplum kuruluşlarında görev aldım. Önce ADD’nin üyesi oldum. Daha sonra Vatan Partisi’nin İlçe Başkanlığını yaptım. Fikirler uyuşmayınca vazgeçtim. Küsmedim ama uzaklaştım.

Tüketicileri Koruma Derneği’nde de zaten yönetimdeydim. Biraz daha pişmek isterdim ama başkanlık biraz ani oldu. Okuyup öğreneceğiz, eksiklerimizi tamamlayacağız. Gerekli materyalleri aldım.

Bundan sonra önümüze gelen işlere bakacağız. Projelerimiz var. Şu an hazırlık dönemindeler. Onları sıralama yaptık. Basınla da paylaşacağız.” /Ahmet Türkmen- Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.