güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Tesisler Plan Proje Aşamasında

Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar, 911 Sokak ve Zekeriya Özdil Sokak’ın kesiştiği yerde yapılması planlanan tesisler için Bandırma Belediyesi tarafından çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2019 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2019 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Tesisler Plan Proje Aşamasında

Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar, 911 Sokak ve Zekeriya Özdil Sokak’ın kesiştiği yerde yapılması planlanan tesisler için Bandırma Belediyesi tarafından çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Bandırma’nın en büyük ve en eski mahallelerinden biri olan Sunullah Mahallesi’ne yapılması planlanan, içinde kafeterya, yürüyüş alanı, fitness ve çocuk parkı yer alacak tesisleri mahalleliler dört gözle beklemeye başladı. Muhtar Arabacılar, tesislerin hayata geçirileceğini ve plan proje aşamasında olduğunun müjdesini verdi.

Başkanımız Daha İlk Görüşmemizde Onay Vermişti

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ile daha önce görüşen ve onayını alan Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar, adı geçen tesisler için plan proje çalışmalarının başlatıldığını ifade etti. Muhtar Arabacılar” Belediye Başkanımıza bu konuyu birkaç ay önce ilettik, kendisi onay verdi. Akabinde Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tesislerin yapılacağı arsa üzerinde çalışmalar yaptı. Bu konuyu takip etmekteyim. Mahallemiz çok büyük ancak gözle görünür bir tesisimiz yok. Yani tesis fakiriyiz. Bu tesisler yapılırsa, mahalleli vatandaşlarımız da başka yerlere gitmekten vazgeçer” dedi.

Caddelerimize Hız Kesme Bariyerleri Yapıldı

Muhtar Şener Arabacılar” mahallemizde Haydar Çavuş Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi, Eti Holding Orta Okulu, Marmara İlkokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu var. Buralarda binlerce öğrenci eğitim görmekte. Dolayısıyla caddelerde araçlar sanki birbirleriyle yarış yapıyor. Konuyu Bandırma Belediye Başkanlığımıza iletip caddelerimize a hız kesme bariyeri konulmasını istedim. Sağ olsun Zabıta Müdürümüz Serhat Ekinci derhal ilgilenerek çözüm getirilmesini sağladı. Mahallem adına Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız ve Zabıta Müdürümüze teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

Tren Yolu Kenarında Heyelan Endişesi Yaşanıyor

Arabacılar ayrıca,”mahallemizde heyelan tehlikesi yaşanmakta. Tren yolunun bir kısmına toprak kaymaması için çalışmalar yapılmıştı ancak bir kısmında bu yok. Her an heyelan olayı ile karşı karşıya kalabiliriz. TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden bu duruma el atıp tedbir alınmasını istiyoruz.  Öte yandan, mahallemizin bazı sokakları dar ve burada yapılan bir takım çalışmalar neticesinde sokaklardan bırakın araçları, yayalar dahi geçemiyor. Sokaklara bir de babalar konulunca iyiden iyiye daralıyor. Geçtiğimiz günlerde, bir bayan arkadaşımız çocuk arabasını dahi geçiremedi. Alt yapı çalışmaları, inşaat çalışmaları yapılırken lütfen görevliler bunun bilincinde olsunlar. Sadece kendi  işlerini değil, vatandaşları da düşünseler çok iyi olacak” dedi. /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.