güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

GÜMAMED’e Kent Konseyi Ve Emekli Sen’den Ziyaret

Kısa adı GÜMAMED olan Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği’ne 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlamalarda bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
GÜMAMED’e Kent Konseyi Ve Emekli Sen’den Ziyaret

Kısa adı GÜMAMED olan Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği’ne 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlamalarda bulunuldu.

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, yönetim kurulu üyeleri Belgin Şentürk ve Levent Balkış, GÜMAMED Derneği başkanı Ali Osman Ata, yönetim kurulu üyesi Ahmet Türkmen ve üye Hakan Çapar’ı ziyaret eden Dr. Murat Ergöz, Gazetecilik mesleğinin kutsal ve meşakkatli bir meslek olduğunu, mesleğinden hiçbir şekilde ödün vermeden zor şartlara rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştıklarını söyledi.  

Emekli Sen Bandırma Şube Başkanı ve aynı zamanda Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi olan Levent Balkış’ta, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ali Osman Ata’nın nezdinde GÜMAMED üyelerine kutlamada bulundu. Ziyaret nedeniyle Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Ali Osman Ata, gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğunu, zor şartlarda görev yapan gazetecilerin ne yazık ki emeğinin karşılığını alamadıklarını söyledi. Ata, basın sektörünün son yıllarda çok zor günler geçirdiğini ifade ederek, bu sektörün adeta bitme noktasına geldiğini, bunun için de yetkili mercilerin bir an önce konuya el atmalarının gerekli olduğunu söyledi. /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.