güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bandırma Belediyesi’nden Dezenfekte Çalışmalarına Araç Takviyesi

Bandırma Belediyesi, Korona Virüsü İle Daha Etkin Mücadele Edebilmek İçin Filosuna Özel İlaçlama Aracı Takviyesi Yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Bandırma Belediyesi’nden Dezenfekte Çalışmalarına Araç Takviyesi

Bandırma Belediyesi, Korona Virüsü İle Daha Etkin Mücadele Edebilmek İçin Filosuna Özel İlaçlama Aracı Takviyesi Yaptı.

Bandırma Belediyesi salgınla mücadele çalışmaları kapsamında kent genelinde dezenfektan ve ilaçlama çalışmalarını özel olarak getirtilen Yeni İlaçlama Aracıyla daha etkin bir şekilde yerine getiriyor. Öğlen saatlerinde dezenfekte işlemine başlayan ekipler, kentin ana caddelerinde çalışmalarını tamamladı. Çalışmaların yeni araç ile birlikte kentteki tüm mahallelerde hafta sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

Özel ilaçlama Aracının, Bandırma’daki çalışmalarının ardından Ankara Büyükşehir Başkanı Av. Mansur Yavaş’ın talebiyle Başkent cadde ve sokaklarında kullanılmak üzere Ankara’ya da gideceği öğrenildi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, “Bandırma’nın bütün cadde ve sokaklarında Korona Virüsü ile mücadele ekibimiz 7/24 sizlerin hijyenini sağlamak ve sağlığınızı korumak amacıyla çalışıyorlar. Bandırmamızın dar sokakları olduğundan dolayı buna uygun olan özel ilaçlama aracımızı filomuza dahil ederek Bandırma’da girilmedik cadde ve sokak bırakmayacağız. Sizlerin sağlığı bizler için çok değerli, sizler de kendi sağlığınıza ve hijyeninize dikkat edin. Bu Korona Virüsü’nü hep birlikte mücadele ederek inşallah yeneceğiz,” dedi./Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.