güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Yasağın Son Günü De Sokaklar Boştu

4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağının Son Gününde De Bandırmalı Vatandaşlar Evlerinde Kaldılar.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2020 02:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2020 02:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Yasağın Son Günü De Sokaklar Boştu

4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağının Son Gününde De Bandırmalı Vatandaşlar Evlerinde Kaldılar.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge doğrultusunda belirlenen 4 günlük sokağa çıkma yasağına uyan Bandırmalı vatandaşlar güzel havaya rağmen evlerinden çıkmadılar. Vatandaşlar evlerine çekilince cadde ve sokaklardaki sessizlik Pazar günü de devam etti.

Hava Kirliliği Azaldı, Şehir Nefes Aldı.

4 günlük sokağa çıkma yasağında havadaki partiküller gözle görülür ölçüde azaldı. Bandırma’dan bakıldığında Kapıdağ Yarımadası belki de daha önce hiç olmadığı kadar net göründü. Öyle ki mesafeye rağmen Kapıdağ’ın eteklerinde yer alan köylerdeki yapılar ayrıntılarına varana dek seçilir hale geldi. 4 günlük süre zarfında Hava kalitesinin günden güne arttığı ölçüm istasyonlarının verilerine de yansıdı. Hava kirliliği, istasyonların ölçüm grafiklerine göre her geçen gün azalarak en alçak seviyelere indi.

Öte yandan cadde ve sokaklar kedi, köpek ve kuşlara kaldı. Hatta ana caddenin ortasında oluşan bir çukurdaki su birikintisinde, izlenmeye değer bir görüntü objektifimize yansıdı. Cadde trafikten yoksun kalınca serçe cinsi kuşların oluşan su birikintisinde kendilerini keyifle yıkadıkları kayıtlarımıza geçti./Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.