güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Mhp İl Yönetiminden Sındırgı Çıkartması

Mhp Balıkesir İl Teşkilatı, Sındırgı İlçesi’nde Çok Sayıda Ziyaret Gerçekleştirerek Çeşitli Temaslarda Bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 00:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Mhp İl Yönetiminden Sındırgı Çıkartması

Mhp Balıkesir İl Teşkilatı, Sındırgı İlçesi’nde Çok Sayıda Ziyaret Gerçekleştirerek Çeşitli Temaslarda Bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ilk olarak MHP Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu'nu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Daha sonra, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL, Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay’ı makamında ziyaret etti. İl Yönetimi tarafından gerçekleştirilen ziyaretin ardundan, “Sındırgı Kaymakamı Sayın Zafer OKTAY beyefendiye nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz,” denildi.

Kaymakamlığın ardından, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ı makamında ziyaret edildi ve Sındırgıda yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alındı. Ziyaret kapsamında heyet Sındırgının yöresel, kültürel ve doğal miraslarından biri olan ''Güreş Evi' ve Emendere Kaplıcalarını ziyaret ederek Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'tan bilgi aldı.

Sonrasında sırayla İlçe Emniyet Müdürü Tahir Demir, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Emre Aksu, Sındırgı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Güner ziyaret edildi.

Son olarak ise geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel ve dolu felaketin yaşandığı Sındırgı'nın Gölcük Mahallesi ziyaret edildi. Heyet Gölcük Mahallesi Muhtarı Resül Köksal'a geçmiş olsun dileklerini iletirken meydana gelen hasarlar konusunda inceleme yaparak bilgi aldı. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.