güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bandırmaspor'un Şampiyonluğu Bizleri Çok Mutlu Etti

Bandırmaspor'un TFF tarafından şampiyon ilan edilip birinci lige yükseltilmesi şehirde bayram havası yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2020 01:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2020 01:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Bandırmaspor'un Şampiyonluğu Bizleri Çok Mutlu Etti

Bandırmaspor'un TFF tarafından şampiyon ilan edilip birinci lige yükseltilmesi şehirde bayram havası yaşattı.

Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler, Bandırma Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, açıklamada bulunarak, bordo beyazlı takımın önümüzdeki sezon birinci ligde oynaması nedeniyle mutlu olduklarını söylediler. Ayrıca, Bandırmaspor'a gönül vermiş taraftarlar da takımlarının şampiyon olmasından ve başarılı bir sezon sonunda birinci lige yükselmesinden dolayı sevinçli olduklarını belirttiler. 

Niyazi Güler "Bandırmaspor'da mucizeler yaşandı"

"Geçtiğimiz sezon son karşılaşmanın son saniyesinde kaydedilen golle kümede kalmayı başaran Bandırmaspor, bu sezon grubunda şampiyonluk ipini göğüsledi. Bu olay, bordo beyazlı takımımız adına bir mucizenin gerçekleşmesiydi. Şimdi birinci ligde mücadele edeceğiz. Tabiki bu lig daha güçlü oyuncuların, daha kuvvetli takımların yer aldığı lig. Bandırmaspor kadrosu iyi isimlerden oluşuyor ama birinci ligde takıma takviyeler yapılması gerekir. Ben bu şampiyonlukta başkan Göksel Karlahan, as başkan Onur Göçmez olmak üzere emeği geçen yöneticileri, teknik kadroyu, oyuncuları  kutluyorum. Cefakar ve vefakar taraftarlara da  verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Eyüp İl "Şampiyonluk Bandırmamıza hayırlı olsun"

Eyüp İl "Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz. Geçtiğimiz sezon kılpayı kümede kalmıştık, şimdi şampiyon olup bir üst lige yani birinci lige yükseldik. Başkanıyla, yöneticisiyle, teknik kadrosuyla, oyuncusuyla bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah birinci ligde de aynı başarıyı gösteririz. Şampiyon olmak, böyle bir başarıyı yakalamak kolay değil. Takımda bir inanç vardı,  bir başarıyı yakalama hedefi vardı ve bu hedef şimdi gerçekleşmiş oldu. Birinci lig tabiki daha güçlü takımların mücadele ettiği lig. Biz, mutlaka kadromuzu birkaç oyuncularla takviye yapıp güçlendireceğiz. Bu görev de yönetim kurulu ve teknik kadroya düşüyor. Bandırmaspor'a birinci ligde başarılar diliyorum" ifadesinde bulundu.

"Bandırmaspor ile gurur duyuyoruz"

Bordo beyazlı taraftarlar da Bandırmaspor'un şampiyon olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, önümüzdeki sezon yer alacağı birinci ligde başarı dileklerinde bulundular. 2. ligde her karşılaşmaya gelip takımlarına destek verdiklerini söyleyen taraftarlar, aynı desteğe birinci ligde de devam edeceklerini ve takımlarının başarılı olması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ettiler. /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.