güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Erkan Sözeri İmzayı Attı

Royal Hastanesi Bandırmaspor'da, Teknik Direktör Erkan Sözeri İle 1 Yıllık Sözleşme İmzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2020 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Erkan Sözeri İmzayı Attı

Royal Hastanesi Bandırmaspor'da, Teknik Direktör Erkan Sözeri İle 1 Yıllık Sözleşme İmzalandı.

Teknik Direktör Erkan Sözeri kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi Noir Cafe’de düzenlenen imza töreniyle imzaladı. Onur Göçmez ve yönetin kurulu üyelerinin samimiyetini ve bu doğrultuda istek ve hedeflerini gördüğü için kendisine gelen teklifi kabul ettiğini belirten Sözeri, kulübün hedefleri doğrultusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Sözeri, “Burada bir taraftan tesisleşme yolunda adımlar atarken bir yandan da sportif başarılar için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.  Bandırmaspor’un kaliteli bir kadrosu var. Bütün maçlarını izleme fırsatım oldu. Ufak tefek eksiklikler var. Bu eksiklikleri aile ortamı yaratarak çözeceğiz. Futbolcuların isimlerine bakmam. Kadroda olan her futbolcu formayı giyecek. Hak eden formayı sırtından çıkarmayacak. Bu mantaliteyi futbolcularımız da anlayacak,” dedi.

Sözeri’nin imza töreninin ardından yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şu şekilde oldu;

“Hayal Satmayacağız”

“Asla hayal satmayacağız. Bandırmaspor’un tesis sorunu var. Bu gerçeği göz ardı etmeden ilk hedefimiz açık ara ligde kalmak olurken, diğer bir yandan da süper ligi sonuna kadar kovalayacağız. Bunun için geniş ve kaliteli bir kadromuz var. Devre arasında küçük dokunuşlarla bu hedefe yürümek istiyoruz. Çalıştığım takımlar her zaman ligin en az gol yiyen takımlarından oldu. Bunun için takım savunmasının iyi yapılması gerek. Bireysel hataları en aza indirmek ve disiplinli oynamak zorundayız. Koşmayan ve kendini buraya ait hissetmeyen futbolcular benden formayı alamaz.”

“Hüseyin ve Görkem Kadro Dışı”

“Hüseyin ve Görkem’in kadro dışı kalmaları benim bilgim dahilinde oldu. Futbolcular sadece futbol oynamaya odaklı olacaklar. Yapılan paylaşım hoş olmamış. Bu paylaşımları beğenmek futbolcuların işi değil. Yönetim kurulu bana danıştı bende onay verdim. Bugün yönetime yapılan yanlışlar yarın teknik ekibe de yapılır. Bu kabul edilemez.”/Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.