güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“Dünyada Her Şey Kadının Eseridir”

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu 19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü’nü Kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2020 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2020 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“Dünyada Her Şey Kadının Eseridir”

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu 19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü’nü Kutladı.

19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü’nü Atatürk’ün, “Dünyada her şey kadının eseridir,” sözleriyle kutlayan Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, “19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü, yer ve zaman fark etmeksizin çalışan, üreten, önce ülkemiz ve sonra dünya ekonomisine katkıda bulunan, istihdam ve kalkınma sağlayan tüm cesur kadınlarımız, kadın girişimcilerimiz ve girişimci adaylarımız için kutlu olsun,” dedi.

Dedeoğlu, “Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak, kadınların tıpkı erkekler gibi cinsiyet farkı olmadan çalışma yaşamına katılımının artması ve kadınların iş hayatında daha etkin rol almaları için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz

Sizler için desteğimiz de, sizler adına duyduğumuz gurur da sonsuz. Atmaya cesaret ettiğiniz her adım çok kıymetli. Arkasındayız!

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Dünyada her şey kadının eseridir.”

Her şey kadınlarımızla, her şey birlik ve beraberlikle güzel. Bu vesile ile Dünya Kadın Girişimcilik Günü’nü kutluyoruz,” ifadesinde bulundu. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.