güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Forma Satışları İyi Ama Yeterli Değil

Royal Hastanesi Bandırmaspor’un başlattığı forma kampanyasına taraftarların ilgisi günden güne artıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Forma Satışları İyi Ama Yeterli Değil

Royal Hastanesi Bandırmaspor’un başlattığı forma kampanyasına taraftarların ilgisi günden güne artıyor.

TFF 1. Lig temsilcimiz Royal Hastanesi Bandırmaspor’un son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ve yapılan transferler forma satışlarına yansıdı. Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın yaptığımız röportajda, Bandırmastore’un son günlerde taraftarlarla dolup taştığını ve deyim yerindeyse forma yetiştiremediklerini ifade etti ama kulübün daha çok desteğe ihtiyacı olduğunun da altını çizdi.

Özel Aydın, “Forma satışlarına çok talep var, yetişemiyoruz. Bunun sebebi de Bandırmasporumuzun son haftalardaki başarısı ve yapılan iyi transferlerdir. Bunlar forma satışlarını patlattı diyebilirim. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Sadece daha büyük şirketleri de destek olmaya davet ediyoruz. Buna İhtiyacımız var,” dedi.

Destekler Sürüyor

Bandırma’da hizmet veren bazı berber ve kuaförler de geçtiğimiz gün Bandırmastore’daydı. 30 kişilik kafile satın aldıkları formalarla Bandırmaspor’a destek oldu. Ayrıca Şehir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği Başkanı Ali Osman Ata’yla çalışma arkadaşları da forma satın alarak Bandırmaspor’a destek oldular.

İlerleyen günlerde yürütülecek bir çalışma ile Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği’nin de Bandırmaspor’a destek olacağını belirten Ali Osman Ata, “Bandırmaspor, Bandırma’nın yüz akıdır. Son günlerdeki başarısıyla da büyük taktir toplamaya başladı. Ben forma kampanyasının büyüyerek genişleyeceğini umuyorum. Bandırmalı her zaman için takımının yanında olmuş ve gereken desteği vermiştir. Biz de Şehir Gazetesi olarak bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte gelip formalarımızı satın aldık. Önümüzdeki günlerde de belli girişimler gerçekleştirerek Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği olarak harekete geçeceğiz,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.