güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İŞTE ÖYLE BİR ŞEY

Royal Hastanesi Bandırmaspor-1 Bereket Sigorta Ümraniyespor-0

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
İŞTE ÖYLE BİR ŞEY

Royal Hastanesi Bandırmaspor-1 Bereket Sigorta Ümraniyespor-0

TFF Birinci ligde Royal Hastanesi Bandırmaspor ikinci yarının ilk karşılaşmasında kendi sahasında konuk ettiği Bereket Sigorta Ümreniyespor'u 15. dakikada Landel'in attığ tek golle 1-0 mağlup etti. Bordo beyazlı temsilcimiz aldığı bu galibiyetle puanını 27'ye yüksetti.

Karşılaşma Royal Hastanesi Bandırmaspor'un vuruşuyla başladı. İlk 14 dakika karşılıklı ataklarla geçti. 15. dakikada Del Walle'nin soldan rakip ceza sahası içine gönderdiği top karambolde savunma oyuncularının ayağına çarparak Landel'in önüne düştü. Bu oyuncu da yerden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıya konuk takım daha hızlı ve daha istekli başladı. Atak üzerine atak geliştiren Bereket Sigorta Ümraniyespor, oyunun kontrolünü eline alıp Royal Hastanesi Bandırmaspor kalesinde tehlikeli olmaya başladı ancak beklediği golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

TFF birinci ligde sezona deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olarak başlayan bordo beyazlı temsilcimiz Royal Hastanesi Bandırmaspor bu defa kendi evinde rakibini aynı sonuçla yenerek hem 3 puanı hem de rövanşı almış oldu. Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.