güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Hüseyin Çeri, “Gol Pozisyonlarında Sıkıntı Çekiyoruz”

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor’un ara transfer sezonunda hatalı transferler yaptığını kaydederek, “İleri uca takviye yapılsa daha doğru olurdu,” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Hüseyin Çeri, “Gol Pozisyonlarında Sıkıntı Çekiyoruz”

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor’un ara transfer sezonunda hatalı transferler yaptığını kaydederek, “İleri uca takviye yapılsa daha doğru olurdu,” dedi.

Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Royal Hastanesi Bandırmaspor’un 2-0 kaybettiği Adana Demirspor müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu. Takımın demoralize, teknik heyetin ise bu durum karşısında eksik kaldığını ifade eden Hüseyin Çeri, takımın gol yollarında da problemler yaşadığının altını çizdi. Transfer sezonunda takıma yapılan takviyeler ile ilgili de açıklamalarda bulunan Hüseyin Çeri, “İleri uca takviye yapılsa daha doğru olurdu, çünkü gol pozisyonlarında sıkıntı çekiyoruz,” dedi.

Hüseyin Çeri, yaptığımız röportajda şunları söyledi, “Eskişehirspor ile yaptığımız maçın ardından bir düşüşe geçtik. Eskişehirspor müsabakasından sonra hala kötü futbolumuz devam ediyor. Son olarak şampiyonluğa oynayan Adana Demirspor ile çıktığımız karşılaşmayı da maalesef kaybettik. Takım demoralize durumda diyebiliriz. Bunu teknik heyetin görüp çözmesi gerekir ama maalesef teknik heyet bu konuda eksik kaldı diye düşünüyorum. Erkan Sözeri, kendisi de futbolcu olan biri olarak takımı psikolojik anlamda rahatlatmalı ancak 22. Haftadan beri kötü bir futbol sergileyerek puanları kaybediyoruz.

Adana Demirspor maçına gelecek olursak yine müsabakayı 10 kişi tamamladık. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da maalesef 28. Dakikada 10 kişi kaldık. Eskişehirspor maçında olduğu gibi Keçiören maçında da hoca bazı hatalar yaptı diye düşünüyorum. Mağlup durumdayken gol pozisyonları yaratmak gerekir. Forvette eksiklerimiz gözüküyor.

Ara transfer sezonunda 2 futbolcu transfer ettik. Bu aklı kim verdi bilemiyorum ama bence çok büyük yanlışlık yapıldı. Bizim orta saha ve geride takviyeye ihtiyacımız yokken bu transferler boşu boşuna yapılmış oldu. İleri uca, yani Pote’ye destek amaçlı bir transfer yapılmış olsaydı faydalı olurdu. Transfer ettiğimiz 2 futbolcu da oynamıyor. Peki neden alındılar? Bunlar sorgulanmalı diye düşünüyorum. Artı takıma katkı da sağlamıyorlar. İleri uca takviye yapılsa daha doğru olurdu, çünkü gol pozisyonlarında sıkıntı çekiyoruz.

Pote, harika bir fiziğe sahip. Kanatlardan yapılması gereken ortalar, hiç yapılmıyor.  Bu konuda hocanın bir arayışa girmediğini, çalışılmadığını görüyoruz. Pote uzun boylu bir futbolcu ve kanatlardan gelecek ortalarla gol pozisyonları yaratılması gerekir. Seyrettiğimiz maçlarda bu tür pozisyonların yaratılmadığını görüyoruz. Kanatlarda yetersiz ve zayıf kalıyoruz. Bu çalışılması gereken bir olay, Pote fizik üstünlüğünden dolayı rahatlıkla golle buluşabilir.

Royal Hastanesi Bandırmaspor 18. Haftadan 24. Haftaya kadar oynadığı 7 karşılaşmadan maalesef 7 puan aldı. Bu büyük bir kayıp, bir çıkış yakalamıştık ve çıkışı kaybettik. Önümüzde önemli 3 maç var ve 3’ü de zorlu karşılaşmalar. Önce evimizde Altınordu ile oynayacağız. Sonra lider Giresunspor’a konuk olacağız. 27. Haftada ise Tuzlaspor ile karşılaşacağız. Kaybettiğimiz puanları telafi etmek zorundayız. Teknik heyetin çok dikkat etmesi gerek, zorlu bir viraja giriyoruz. Ben şimdiden takıma başarılar diliyorum.” /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.