güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Yüz Yüze Eğitime 19 Okulda 10 Gün Ara

Balıkesir ilinde en çok COVID-19 vakaları görülen ilçelerden biri olan Gönen’de 19 okulda yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Yüz Yüze Eğitime 19 Okulda 10 Gün Ara

Balıkesir ilinde en çok COVID-19 vakaları görülen ilçelerden biri olan Gönen’de 19 okulda yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın 25 Mart’ta Gönen’deki Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde incelemek ve denetimlerde bulunmak amacıyla ziyaretinin hemen ardından aynı gün Kaymakam Arslan Yurt başkanlığında  toplanan Gönen İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Işıl İpek Ortaokulu Sarıköy Ortaokulu, Cengiz Topel Ortaokulu, Sarıköy Atatürk İlkokulu ve Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu’nda artan vaka ve temaslı sayısı nedeniyle yüz yüze eğitime 10 ara verilmesine karar vermişti.

13 Okul İçin Daha Ara Kararı

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu önceki gün yaptığı toplantıda ise aynı gerekçelerle 13 okulda daha dünden geçerli olmak üzere 10 süreyle yüz yüze eğitime ara verilmesini kararlaştırdı. Böylece ilçede  yüz yüze eğitime ara verilen okulların sayısı 19’a ulaştı. Bu okullar da şöyle sıralanıyor:
Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu, Mirciler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Gönenli Mehmet Efendi İmam Hatip Ortaokulu, Gönen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi, Altıeylül Ortaokulu, Gönen Anadolu Lisesi, Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi, Kadir Köker Ortaokulu, Mehmet Ahmet Genç İlkokulu, Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk İlkokulu…

22 Mart’ta “Balıkesir il genelinde maalesef en yüksek vaka sayısına sahip ikinci ilçe Gönen. Hastanemizde yoğun bakım üniteleri dolu, servis yatakları da dolmak üzere.” mesajını paylaşan Kaymakam Yurt okullarla ilgili kararı da yine sosyal medya hesaplarından duyurdu.   /Memet Koşar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.