güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

YILMAZ BANDIRMA'YA ZİYARETTE BULUNDU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bandırma'da ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2021 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2021 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
YILMAZ BANDIRMA'YA ZİYARETTE BULUNDU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bandırma'da ziyarette bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, öğle vakti Bandırma'ya geldi. Yılmaz, Güney Marmara Bölge Koordinatörü İbrahim Koman, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, AK Parti Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Soner Koçoğlu ve Fahri Atlı tarafından karşılandı.

Koordinasyon merkezi kapısında küçük bir kız çocuğu "hoş geldiniz başkanım" diyerek Yücel Yılmaz'a çiçek takdim etti. Başkan Yılmaz daha sonra Koordinasyon merkezine çıktı. Burada, sembolik olarak başkanlık koltuğuna otizmli 6 yaşında Zeynep Bozoğlu ile 5 yaşında Efe Aker'i oturtturan Başkan Yücel Yılmaz, çocuklara hediye vererek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Daha sonra kısa bir süre basın ile bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bugüne özel görüş ve düşüncelerini belirtti. Yılmaz" iki gündür Bandırma'ya geliyorum. Bandırma bizim için çok önemlidir. Büyükşehir olarak elimizden gelen hizmetleri yapmaya devam ediyoruz" dedi. Yılmaz, Cuma namazının ardından konvoylar eşliğinde Hicri Ercili Sevgi Evleri'ni ziyaret edip çocuklarla buluştu. Daha sonra Gönen ilçesine hareket etti. Ahmet Türkmen/Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.