güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

LÖSEV BANDIRMA’DA SAHAYA İNDİ

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, Bandırma’da kamuoyunu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
LÖSEV BANDIRMA’DA SAHAYA İNDİ

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, Bandırma’da kamuoyunu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, sorumluk alanında bulunan Bandırma’da sahaya inerek lösemi ile ilgili bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık oluşturmak için broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Öte yandan, “Ramazan bağışlarınızla, fitre ve zekatlarınızla önce çocuklar iyileşsin” yazılı broşürlerle LÖSEV’e bağış yapılabilecek resmi bağış kanalları anlatıldı.

LÖSEV Bursa Şubesi Sosyal Hizmet Sorumlusu Aylin Babaoğlu konu ile ilgili gerçekleştirdiğimiz röportajda şunları söyledi, “Bandırma’da öncelikle vakfımıza kayıtlı ailelerimizi ziyaret ettik. Ramazan dolayısıyla kendilerine desteklerimizi ilettik. Bandırma’da bulunmamızın diğer amacı da toplumu bilinçlendirmektir. Halkımızı LÖSEV ve bağışlar konusunda bilinçlendiriyoruz. Ücretsiz broşürlerimizi dağıtarak bilgilendirmede bulunuyoruz, farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.

Bültenimizin içinde bağış kanallarımız bulunmakta ve bu bağışları hastalarımıza nasıl ulaştırdığımızla ilgili bilgilendirmeler bulunmaktadır. Halkımız Ramazan bağışlarını, fitre ve zekatlarını LÖSEV’e bağışlayabilirler. Bağışlarını LÖSEV’e ulaştırabilirler. Biz de bu bağışları en doğru şekilde hastalarımıza ulaştırmaktayız.” /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.