güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇİFTÇİDEN HAŞERATLA GÖNÜLLÜ MÜCADELE

Erdek genelindeki cadde ve sokaklarda 14 Temmuz Çarşamba gecesi saat 00.30 itibariyle, sinek-sivrisinek ve haşeratla mücadele başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2021 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2021 00:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÇİFTÇİDEN HAŞERATLA GÖNÜLLÜ MÜCADELE

Erdek genelindeki cadde ve sokaklarda 14 Temmuz Çarşamba gecesi saat 00.30 itibariyle, sinek-sivrisinek ve haşeratla mücadele başladı.

Belediye Başkanı Burhan Karışık koordinesinde başlatılan ve Erdek’in tamamında yapılan ilaçlamaya Erdekli gönüllü çiftçilerimiz kendi traktörleriyle katıldılar.

İlaçlama çalışmasına Belediye ekipleri ve Erdek’te bulunan traktör sahiplerini Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın desteğe çağırmasıyla ortaklaşa gerçekleştirildi. Belediye Tır Parkında gece yarısı başlatılan ilaçlama sırasında basına açıklamada bulunan Belediye Başkanı Burhan Karışık, bu çalışma çerçevesinde desteğini esirgemeyen çiftçilerimize tek tek teşekkür etti.

Halk sağlığı ve huzurunu bozan sivrisinek, karasinek, pire, kene, hamamböceği gibi hastalık taşıyıcı popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması, bu gibi taşıyıcılardan bulaşabilecek; sıtma, tifo, tifüs, kolera, sarıhumma, batı nil ateşi ve benzeri gibi hastalıkların yayılmasının önlenmesi, biyosidal ürün listesinde yer alan ürünler ile bilinçli ve bilimsel mücadele yöntemleri kullanılarak bu gece ilçemiz Erdek merkez ve tüm kırsal mahallelerimizde geniş kapsamlı olarak gerçekleştirildi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.