güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMASPOR 3'TE 3 PEŞİNDE

Bordo beyazlı temsilcimiz zorlu Erzurum deplasmanında sahaya galibiyet hedefiyle çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2021 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2021 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMASPOR 3'TE 3 PEŞİNDE

Bordo beyazlı temsilcimiz zorlu Erzurum deplasmanında sahaya galibiyet hedefiyle çıkacak.

Denizlispor ve Menemenspor galibiyetinden sonra Erzurumspor karşısında da galibiyet bekleyen TFF birinci lig temsilcimiz Royal Hastanesi Bandırmaspor ligdeki 3. karşılaşmasında puan kaybı istemiyor.

Teknik direktör Mustafa Gürsel yönetiminde çalışmalarını ara vermeden sürdüren bordo beyazlı temsilcimizde zorlu deplasman karşılaşması öncesi moraller yerinde. Alınacak 3 puanın sürpriz sayılmayacağı belirtilirken, oyuncular arasında uyum sorunun çabuk atlatıldığı ve Denizlispor  ve Menemenspor'un ardından BB. Erzurumspor'u da yenip puanını 9'a çıkarmak isteniyor.

TFF Birinci ligde 2 galibiyetle ve 6 puanla 3. sırada bulunan Royal Hastanesi Bandırmaspor ile oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 yenilgiyle 3 puana sahip ve 9. sırada yer alan BB. Erzurumspor arasındaki önemli karşılaşmanın sonucu taraftarlar arasında merakla bekleniyor. Bordo beyazlı taraftarlardan bir grubun tribünlerde yer alıp takımlarına destek vermek için Erzurum'a gidecekleri belirtiliyor. Ahmet Türkmen/Umut Osman Sunci

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.