güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

NET KONUŞTU; “HOCA KESİNLİKLE YANLIŞ TAKIM ÇIKARIYOR”

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Royal Hastanesi Bandırmaspor’un 2-0 mağlup olduğu Ümraniyespor müsabakasını değerlendirerek, sahaya yanlış takım çıkarıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2021 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2021 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
NET KONUŞTU; “HOCA KESİNLİKLE YANLIŞ TAKIM ÇIKARIYOR”

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Royal Hastanesi Bandırmaspor’un 2-0 mağlup olduğu Ümraniyespor müsabakasını değerlendirerek, sahaya yanlış takım çıkarıldığını söyledi.

Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Royal Hastanesi Bandırmaspor-Ümraniyespor müsabakasını değerlendirdi. Royal Hastanesi Bandırmaspor’un 2-0 mağlup ayrıldığı karşılaşmanın genelinde sahada varlık gösteremediğini belirtti.

“Hoca kesinlikle yanlış takım çıkarıyor,” diye sözlerine başlayan Hüseyin Çeri, “Örneğin Burak’tan verim alınmak isteniyorsa, sol açık değil de orta sahada oynatılmalı. Burak’tan orta saha da çok daha fazla verim alınır diye düşünüyorum. Burak, yerinde oynatılmadığı için şu an kayıp durumda,” dedi.

Hüseyin Çeri, “Gerçekten futbol oynayamıyoruz, gol pozisyonları yaratamıyoruz,” ifadesiyle konuşmasına devam ederek, “Bunların hepsinin tabi ki de nedenleri var. Hoca kendi kafasındaki 11’i sahaya sürüyor. Tabi şansızlığımıza 6 futbolcumuz da virüse yakalandı. Bu da bizim için dezavantajdı ve karşımızda da lider olan Ümraniyespor var. 10 dakika güzel bir futbol çıkardık ama maçın genelinde sahada yoktuk. Bir şutumuz bile yok. Bir asist bile yaratamadık. Böyle bir futbolun sonucunda da galibiyet beklemek son derece zor ve maalesef 2-0 mağlup olduk,” diye konuştu.

Salı günü oynanacak Eyüpspor müsabakasının da Bandırmaspor adına çok zorlu geçeceğini dile getiren Hüseyin Çeri, “Eyüpspor son maçında kendi sahasında mağlup oldu. Üst üste kazanan Eyüpspor, kendi sahasında mağlup olmanın telafisini Bandırmaspor’da arayacak. Acısını çıkartmak isteyecekler,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.