güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HÜSEYİN ÇERİ, “KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK”

RH Bandırmaspor-Ankaragücü müsabakası öncesi açıklamalarda bulunan Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, “Kolay bir maç olmayacak,” ifadesinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2021 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2021 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HÜSEYİN ÇERİ, “KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK”

RH Bandırmaspor-Ankaragücü müsabakası öncesi açıklamalarda bulunan Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, “Kolay bir maç olmayacak,” ifadesinde bulundu.

Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, ligin üst sıralarında yer alan iki güçlü ekibin kıyasıya çekişmesine sahne olması beklenen Royal Hastanesi Bandırmaspor-Ankaragücü maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Hüseyin Çeri, Ankaragücü’nün güçlü bir takım olduğunu ancak Royal Hastanesi Bandırmaspor’un da sıradan bir takım olmadığını belirterek, “Bandırmaspor’un zorlanacağını ancak puan alacağını umuyorum,” dedi.

Hüseyin Çeri, “TFF 1. Lig’de 9. Hafta müsabakasında, ligin 2. sırasında olan Ankaragücü ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Puan durumuna baktığımızda 1. sıradaki Ümraniyespor 20, 2. sıradaki Ankaragücü ise 18 puanda bulunuyor. 4. sıradaki Royal Hastanesi Bandırmaspor’un da 15 puanı var. Bu nedenle kolay bir maç olacağını sanmıyorum. Teknik heyet bu konuda önlem ve tedbirlerini almıştır diye düşünüyorum.

Ankaragücü güçlü bir takım ama Royal Hastanesi Bandırmaspor da tabi ki sıradan bir takım değil. Denk koşullardaki bu maçta kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmalıyız. Royal Hastanesi Bandırmaspor’un zorlanacağını düşünüyorum fakat yine de puan alacağını umuyorum.

Kendi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü müsabakasına taraftarların yoğun bir ilgi göstermesini bekliyor ve istiyorum. Çünkü taraftarı on ikinci futbolcu olarak görüyoruz. Takımımızı yalnız bırakmamalı, desteklemeliyiz. Royal Hastanesi Bandırmaspor’a şimdiden başarılar diliyorum,” dedi. /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.