güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MAHALLEEVLERİNDEN DAYANIŞMA TOPLANTISI

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in, seçim öncesi sözünü verdiği projeleri arasında yer alan mahalleevleri, meslek kurslarının yanı sıra; halkla içiçe çalışmalarını da sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
MAHALLEEVLERİNDEN DAYANIŞMA TOPLANTISI

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in, seçim öncesi sözünü verdiği projeleri arasında yer alan mahalleevleri, meslek kurslarının yanı sıra; halkla içiçe çalışmalarını da sürdürüyor.

Başkan Ergin’in göreve geldikten sonra açılışlarını gerçekleştirdiği; Ali Çetinkaya, 150 Evler Altınova, Sarımsaklı-Küçükköy ve Hamdibey mahalleevlerinde düzenlenen  kurslarda çok sayıda ev kadını aile bütçelerine destek sağlıyor, gençler de meslek sahibi oluyor.

Meslek kurslarının yanı sıra kaynaşmayı sağlamak, sıcak dostlukları pekiştirmek, yeni projeler üretmek amacıyla mahalleevleri aracılığıyla buluşmalar da gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde mahalleevleri sorumlusu Tuğba Erol ile Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in eşi Canan Ergin’in girişimleriyle muhtar eşleri bir araya geldi.

Altınova Mahallesi, Taş Köşk restoranda gerçekleştirilen buluşmaya; kırsal mahalleler, Murateli, Tıfıllar, Türközü, Beşiktepe, Çakmak, Çamoba, Karaayıt, Kırcalar, Mutluköy ve Akçapınar mahalle muhtarlarının eşleri katıldı. Kahvaltı eşliğinde yapılan sohbet toplantısında, kadınlar eksik gördükleri sorunları da iletti. Birlikte yapabilecek projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

“Kadınları Sosyal Yaşama Katacak Projeleri Konuştuk”

Canan Ergin, buluşmaların düzenli olarak gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Kadınlarımızı üretime çekmek ve kadın egemenliğini bir üst seviyeye çıkarabilmek için birlikte olmaya karar verdik. Hem sohbet ettik, hem de kadınlarımız sadece sorun getirmedi. Mahallelerinde yapılabilecek ve daha çok kadınları sosyal yaşama katacak projeleri konuştuk. Bir daha ki toplantılarda, projeleri yaşama geçirmek için yapılması gerekiyorsa hep birlikte değerlendireceğiz” dedi. /Melek Babacan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.